Patik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 adamlar sakat gelıyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 1-0.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ya en az 15 senedir bilinçli olarak futbol dinler/izlerim ... bilgisayar oyunlari da dahil 1. dk da durupdururken sakatlanan kaleci ilkkez gördüm ... ayrica da yedik golu[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 attılar etkili geliyolar demiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 gol 1-0 runar berg[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 saçmalamaya başladı bjk[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 murat şahin süper kaleci yanlız ... 1 maçta daha ıskalamadı .. insan oynadiği her maç da gol yermi eksiksiz ya ?[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Maçı kaybederse BJK Reha Muhtar çıkar oyuncuların kafası Gs maçında der kesin[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 reha muhtari teknikdirektor yapalim bari rakip takimin kafasi karişir , hiç karişmasan bizim takima daha iyi oynar gibi gelio bana artik... bide 4lü defansı hiç sevmedim sevemedim .. inatla 4lü defans nedir ya :([signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Boyle oynarlrsa daha cok yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yanlız dikkat ettiniz mi bilmiyorumda adamlar sanki 2-3 kişi daha fazlalar gibi bizden :) bukadar cok adamla ataga geliyorlar içeri diziliyorlar da bjk bitane top kapıp güzel paslarla kontra ataga neden cıkamıyor öküz mü bunlar bukadar 2 pas yapamadılar be ulan ben hırs yaptım evde :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 4 lü de güzel defans yapılabilir ama BJK yapamıyor en azından bu dk ya kadar yapamadı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yedek kaleci de sakatlanirsa nooluyo kaleye ahmet hasanı falan mi geçircez ??? yada sergeni :P[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Bu arada Gençler 1 0 yenildi maçta bitti[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 hadi ulan bjk,bahsim için saldır noolur :D 300 ml var işin ucunda hadi ulan![signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 anaaaa süper lam ... artik kaptanın kolunda captain yazmiyo KAPTAN yaziyo .. yaşasin türkçemiz ...[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 dikkat ediyorumda bu iskandinav ülkelerinin takımları çok dişli çıkıo,umarım bjk bi kaza yaşamaz.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: fizban, 16 Eylül 2004 22:27 tarihinde demiş ki: 4 lü defans gayet güzel yapılır da oyuncular müsaity değil bu bir, adamlar halı sahada maç yapar gibi 10 kişi hücum 9 kişi savunma yapıyolar. varsayın ki o 1 benim savunma yapmıyorum. halı saha maçı yapan mahalle takımı mı simdi bjk karsısında 1-0 onde olup kaç pozisyonuda harcadılar abi hani ev sahibi ilk 15 dk baskı yapar o dkları atlatırsan öne geçme ve macı alma sansın yuksek derler ya adamlar ilk 10 dk bizim sahada oynadılar da bjk de bitane top tutan ve ileri güzel pas verecek adam gerekiyordu.. ha sergen? aaa eveeetttt..[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 walla annamadım gitti...sergen yedek carew yedek..cordoba sakatlandı..adamlar 8 kişi savunma yapıyolar ahmed hassanı eziyolar dewam....fran yok diebilirim..beleş bi gol yedik..şansızız alırsak çok ii olur...[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 juanfran'ada verilen paralar için bi türk olarak acıyorum 3.5 ml euro edecek adam değil[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 +1 uncla[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ya insanda biraz beyin olur nasıl bir iştir anlamıyorum kanatlardan bindirme yapıyorsun e tamam da içerdekiler napıyor? alooooo içeri girsenize be! ahmed hassan girmiş içeri ceza sahası bomboş! ceza sahası dışında beklio 2-3 kişi. ULAN GİRSENİZE İÇERİİİ juanfran nasıl milli takımda oynadı dünya kupasında anlamadım ya. cordobanın durumu nasıl acaba gs maçına yetişir mi[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 cokkotu bır mac yaay yok adam olmaz bu bjktas[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Bjk bence bu sene sadece transfer yaptım demek için transfer yaptı çok işe yarayanlarda var hiç bir işe yaramayanlar var ama yaramayanlar yarayanlardan fazla[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Blind, 16 Eylül 2004 21:26 tarihinde demiş ki: ...tahminim 0-4 alırız [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar