arsenlupen14 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Selam arkadaşlar ya ben bu oyuna yeni başlayacağım da ben server nerden bulabilirim bilen varsa bana bir serverının sitesini verebilir mi ?? Şimdiden Teşekkür Ederim![signature][hline]Chester Bennington Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 http://www.anarchy-online.com/ sadece yapımcı firmanın 2 sunucusu var, 1 de alman sunucusu var bunlara ek olarak, onun dışında adres bulamazsın, bu siteden satın da alabiliyosun oyunu, download edip kredi kartı ile ödemesini yapıp başlayabilirsin hatta 7 günlük deneme süresi de sunuyolar istersen para ödemeden deneyip bırakabilirsin de... onun adresi de burada ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 01 Eylül 2004 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dartmathuel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 7 gunluk icin acc nerden alacam acaba? sitedeki registerdan almaya kalktigimda cc istedi. Bide server olarak hangisini sececegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 doğru yerden almaya çalışmışsın zaten kredi kartı ister, süre bitmeye doğru devam etmek istersen edersin, istemezsen iptal etmen gerekiyor yoksa otomatikman kredi kartından çekilip devam ediyor en son böyleydi bilmiyorum kredi kartsız oynama imkanı var mı şu anda... server zaten 2 tane var bir de bunların dışında alman sunucusu var onu tavsiye etmem zaten, 2 taneden hangisini seçersen seç farketmez aslında, çoğunlukta birincisinde yani atlantean'da oynuyor türkler ama ikincisinde de oynayan var[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dartmathuel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Tesekkurler. $imdide 45 mb patch istiyo baya sorunlu bi oyun gibi :} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 oyun sorunlu değil bütün oyunlar gibi arada sırada patch çıkar, yeni şeyler eklenir hatalar düzeltilir falan hemen hemen bütün mmo'larda böyle bu[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar