Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Leadman said: Vallahi bunu söyleyen adam baya bilgili bir herifti. Taekwondo'da Türkiye birinciliği falan var, vücut olaylarını falan aşmış bitirmiş bir herif. Hatta dünya şampiyonasında finalde kolu kırıldığı için yenildiğini falan söylüyordu. O olayın 1 sene sonrasında kırık kolla, tek kolu bağlı Eskişehir şampiyonu falan olmuş. http://www.imedebe.com/wp/wp-content/uploads/2010/12/badi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 garnett 115 kilo yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Leadman said: Vallahi bunu söyleyen adam baya bilgili bir herifti. Taekwondo'da Türkiye birinciliği falan var, vücut olaylarını falan aşmış bitirmiş bir herif. Hatta dünya şampiyonasında finalde kolu kırıldığı için yenildiğini falan söylüyordu. O olayın 1 sene sonrasında kırık kolla, tek kolu bağlı Eskişehir şampiyonu falan olmuş. onu geç de, 1.83e 60 kilo ne olm? paran mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kesinlikle git. aynı şikayetle ben gitmiştim. ama sonra bıraktığım an 2 ay içinde fıs olduk gene. 7-8 aylık emeğim çöp oldu direk. bu iş çok nankör dendiği gibi, kesinlikle haftada 1-2 tutman lazım vücudu. benimde yeniden başlamam lazım, aynaya bakamıyorum yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 BabacumMostors mantıklı açıklamasını yaptı abi, alamıyorum kilo yapacak bir şey yok. Spora gideceğiz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 şunu kullanın, işiniz kolaylaşır. http://en.wikipedia.org/wiki/Steroid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Aluriel said: garnett 115 kilo yalnız215 boy ve 15 yıldır düzenli spor. Ayrıca zenci, penisi zaten 15 kilo çekiyor herifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Bugün başladım olaya. 30 dk koştum. Bayağı depar attım hem de... Zaten tek terleten şey o oldu. Onun dışında dambıl ve sopa ile bir boklar yaptık. Birkaç tane de alette bir şeyler kaldırdık o kadar. Pek ışık görmedim ilk gün olaydan. Hiç de hoşuma gitmedi spor salonundaki ilgisiz muamele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 GAIN %20 MUSCLE OVERNIGHT mı olacaktı abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 şu kilo almaya çalışanlara şaşırıyorum.her gün tavuk ye sonra gel.ama severek yapıcaksın işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Sağlıklı bir şekilde kilo almak istiyorsanız en temel üç olay her zamanki gibi yemek, ağırlık çalışması ve dinlenme. Haftada 3-4 gün hypertrophy yaratacak bir ağırlık rutini takip edersiniz. 10-12 tekrarlı setler veya büyük kas grupları için 6-12 arası küçükler için 8-12 arası tekrarlı piramit programlarda uyar. Bu şekilde vücut zaten vitesi anabolizma moduna alacaktır. Bunun üstüne yüksek proteinli ve sağlıklı bir diyet. (bazal metabolizmaya göre +500kcal gibi yüksek bişey olmalı tabi) Geceleri de iyi bir uyku. Mümkünse yatmadan lor, süt veya toz olarak kazein alımı. Whey'inizi de alın sabahları ve idmandan sonra. Günde 6 öğün (+2 shake) gibisinden beslenin işte. 6 ayda iyice gelişirsiniz. Ben gelişmedim diyen birşeyleri eksik yapmıştır. Ya diyetini aksatmıştır ya idmanını eksik yapmıştır ya da düzgün uyumamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar