Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Leadman said: Vallahi bunu söyleyen adam baya bilgili bir herifti. Taekwondo'da Türkiye birinciliği falan var, vücut olaylarını falan aşmış bitirmiş bir herif. Hatta dünya şampiyonasında finalde kolu kırıldığı için yenildiğini falan söylüyordu. O olayın 1 sene sonrasında kırık kolla, tek kolu bağlı Eskişehir şampiyonu falan olmuş. http://www.imedebe.com/wp/wp-content/uploads/2010/12/badi.jpg
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Leadman said: Vallahi bunu söyleyen adam baya bilgili bir herifti. Taekwondo'da Türkiye birinciliği falan var, vücut olaylarını falan aşmış bitirmiş bir herif. Hatta dünya şampiyonasında finalde kolu kırıldığı için yenildiğini falan söylüyordu. O olayın 1 sene sonrasında kırık kolla, tek kolu bağlı Eskişehir şampiyonu falan olmuş. onu geç de, 1.83e 60 kilo ne olm? paran mı yok
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kesinlikle git. aynı şikayetle ben gitmiştim. ama sonra bıraktığım an 2 ay içinde fıs olduk gene. 7-8 aylık emeğim çöp oldu direk. bu iş çok nankör dendiği gibi, kesinlikle haftada 1-2 tutman lazım vücudu. benimde yeniden başlamam lazım, aynaya bakamıyorum yine.
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 BabacumMostors mantıklı açıklamasını yaptı abi, alamıyorum kilo yapacak bir şey yok. Spora gideceğiz işte.
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 şunu kullanın, işiniz kolaylaşır. http://en.wikipedia.org/wiki/Steroid
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Aluriel said: garnett 115 kilo yalnız215 boy ve 15 yıldır düzenli spor. Ayrıca zenci, penisi zaten 15 kilo çekiyor herifin.
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Bugün başladım olaya. 30 dk koştum. Bayağı depar attım hem de... Zaten tek terleten şey o oldu. Onun dışında dambıl ve sopa ile bir boklar yaptık. Birkaç tane de alette bir şeyler kaldırdık o kadar. Pek ışık görmedim ilk gün olaydan. Hiç de hoşuma gitmedi spor salonundaki ilgisiz muamele.
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 GAIN %20 MUSCLE OVERNIGHT mı olacaktı abi sdf
bck Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 şu kilo almaya çalışanlara şaşırıyorum.her gün tavuk ye sonra gel.ama severek yapıcaksın işini.
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Sağlıklı bir şekilde kilo almak istiyorsanız en temel üç olay her zamanki gibi yemek, ağırlık çalışması ve dinlenme. Haftada 3-4 gün hypertrophy yaratacak bir ağırlık rutini takip edersiniz. 10-12 tekrarlı setler veya büyük kas grupları için 6-12 arası küçükler için 8-12 arası tekrarlı piramit programlarda uyar. Bu şekilde vücut zaten vitesi anabolizma moduna alacaktır. Bunun üstüne yüksek proteinli ve sağlıklı bir diyet. (bazal metabolizmaya göre +500kcal gibi yüksek bişey olmalı tabi) Geceleri de iyi bir uyku. Mümkünse yatmadan lor, süt veya toz olarak kazein alımı. Whey'inizi de alın sabahları ve idmandan sonra. Günde 6 öğün (+2 shake) gibisinden beslenin işte. 6 ayda iyice gelişirsiniz. Ben gelişmedim diyen birşeyleri eksik yapmıştır. Ya diyetini aksatmıştır ya idmanını eksik yapmıştır ya da düzgün uyumamıştır.
Öne çıkan mesajlar