Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo almak için spor salonuna gitmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Leadman said:

Vallahi bunu söyleyen adam baya bilgili bir herifti. Taekwondo'da Türkiye birinciliği falan var, vücut olaylarını falan aşmış bitirmiş bir herif. Hatta dünya şampiyonasında finalde kolu kırıldığı için yenildiğini falan söylüyordu. O olayın 1 sene sonrasında kırık kolla, tek kolu bağlı Eskişehir şampiyonu falan olmuş.

http://www.imedebe.com/wp/wp-content/uploads/2010/12/badi.jpg
Mesaj tarihi:
Leadman said:

Vallahi bunu söyleyen adam baya bilgili bir herifti. Taekwondo'da Türkiye birinciliği falan var, vücut olaylarını falan aşmış bitirmiş bir herif. Hatta dünya şampiyonasında finalde kolu kırıldığı için yenildiğini falan söylüyordu. O olayın 1 sene sonrasında kırık kolla, tek kolu bağlı Eskişehir şampiyonu falan olmuş.

onu geç de, 1.83e 60 kilo ne olm? paran mı yok
Mesaj tarihi:
kesinlikle git.

aynı şikayetle ben gitmiştim.
ama sonra bıraktığım an 2 ay içinde fıs olduk gene. 7-8 aylık emeğim çöp oldu direk.

bu iş çok nankör dendiği gibi, kesinlikle haftada 1-2 tutman lazım vücudu.

benimde yeniden başlamam lazım, aynaya bakamıyorum yine.
Mesaj tarihi:
Bugün başladım olaya.

30 dk koştum. Bayağı depar attım hem de... Zaten tek terleten şey o oldu.

Onun dışında dambıl ve sopa ile bir boklar yaptık. Birkaç tane de alette bir şeyler kaldırdık o kadar.

Pek ışık görmedim ilk gün olaydan. Hiç de hoşuma gitmedi spor salonundaki ilgisiz muamele.
Mesaj tarihi:
Sağlıklı bir şekilde kilo almak istiyorsanız en temel üç olay her zamanki gibi yemek, ağırlık çalışması ve dinlenme.

Haftada 3-4 gün hypertrophy yaratacak bir ağırlık rutini takip edersiniz. 10-12 tekrarlı setler veya büyük kas grupları için 6-12 arası küçükler için 8-12 arası tekrarlı piramit programlarda uyar. Bu şekilde vücut zaten vitesi anabolizma moduna alacaktır. Bunun üstüne yüksek proteinli ve sağlıklı bir diyet. (bazal metabolizmaya göre +500kcal gibi yüksek bişey olmalı tabi) Geceleri de iyi bir uyku. Mümkünse yatmadan lor, süt veya toz olarak kazein alımı. Whey'inizi de alın sabahları ve idmandan sonra. Günde 6 öğün (+2 shake) gibisinden beslenin işte.

6 ayda iyice gelişirsiniz. Ben gelişmedim diyen birşeyleri eksik yapmıştır. Ya diyetini aksatmıştır ya idmanını eksik yapmıştır ya da düzgün uyumamıştır.
  • Yeni Oluştur...