Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo almak için spor salonuna gitmek

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Leadman said:

Vallahi bunu söyleyen adam baya bilgili bir herifti. Taekwondo'da Türkiye birinciliği falan var, vücut olaylarını falan aşmış bitirmiş bir herif. Hatta dünya şampiyonasında finalde kolu kırıldığı için yenildiğini falan söylüyordu. O olayın 1 sene sonrasında kırık kolla, tek kolu bağlı Eskişehir şampiyonu falan olmuş.

http://www.imedebe.com/wp/wp-content/uploads/2010/12/badi.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

Vallahi bunu söyleyen adam baya bilgili bir herifti. Taekwondo'da Türkiye birinciliği falan var, vücut olaylarını falan aşmış bitirmiş bir herif. Hatta dünya şampiyonasında finalde kolu kırıldığı için yenildiğini falan söylüyordu. O olayın 1 sene sonrasında kırık kolla, tek kolu bağlı Eskişehir şampiyonu falan olmuş.

onu geç de, 1.83e 60 kilo ne olm? paran mı yok
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün başladım olaya.

30 dk koştum. Bayağı depar attım hem de... Zaten tek terleten şey o oldu.

Onun dışında dambıl ve sopa ile bir boklar yaptık. Birkaç tane de alette bir şeyler kaldırdık o kadar.

Pek ışık görmedim ilk gün olaydan. Hiç de hoşuma gitmedi spor salonundaki ilgisiz muamele.
Sosyal ağlarda paylaş

Sağlıklı bir şekilde kilo almak istiyorsanız en temel üç olay her zamanki gibi yemek, ağırlık çalışması ve dinlenme.

Haftada 3-4 gün hypertrophy yaratacak bir ağırlık rutini takip edersiniz. 10-12 tekrarlı setler veya büyük kas grupları için 6-12 arası küçükler için 8-12 arası tekrarlı piramit programlarda uyar. Bu şekilde vücut zaten vitesi anabolizma moduna alacaktır. Bunun üstüne yüksek proteinli ve sağlıklı bir diyet. (bazal metabolizmaya göre +500kcal gibi yüksek bişey olmalı tabi) Geceleri de iyi bir uyku. Mümkünse yatmadan lor, süt veya toz olarak kazein alımı. Whey'inizi de alın sabahları ve idmandan sonra. Günde 6 öğün (+2 shake) gibisinden beslenin işte.

6 ayda iyice gelişirsiniz. Ben gelişmedim diyen birşeyleri eksik yapmıştır. Ya diyetini aksatmıştır ya idmanını eksik yapmıştır ya da düzgün uyumamıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...