Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Basketbol ile ilgili bir soru

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Bugün basketbol oynuyoruz. Her gün oynuyoruz. Rakip oyuncu pota yakınında alıyor topu, ben direkt karşısına dikiliyorum. Karşısında sıfır duruyorum. Herif topu aşağıya indiriyor, solunu dirsek kısmından bana dayıyor. İttiriyor, ben tabi ister istemez geri gidiyorum, sonra yükselip atıyor.

Bunun faul olmadığını iddia ediyorlar. Basketbol sert oynanan bir oyunmuş ve ben oynamayı öğrenip de gelecekmişim.

Ulan futbol mu oynuyoruz, omuz omuza mücadele, iktirmeler falan...

Sizce burada kim haklı. Ben el ile iktirerek pozisyon yaratmanın faul olduğunu savunuyorum, karşı taraf için çok normal bu durum.
Sosyal ağlarda paylaş

son anlattığına göre hücum faul gibi geldi ama eğer kafamda canlandırdığım şeyse. normalde içeri girerken dirsekleri savura savura girse hücum faul pek çalınmaz ya da post-up oynarken dönüşlerde dirsekleri rakibe savurarak dönersen çalınmaz fakat dirsegiyle seni itip seni bir yerden başka yere itiyorsa hücum faul gibi geldi, belki de değildir ama belki sen çok güçsüz kalıyorsundur adam normal bir hareket yaptığı halde güçsüzlüğünden dolayı sana aşırı güç uygulamış gibi geliyor ve uçuyorsundur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kuralına göre oynuyorum. Yoksa güçler eşit tabii.

Adam bana cahil diyor bir de. Öğrenip gelecekmişim oynamayı. Ulan karnımı deldin, neyini öğrenip geleyim. :D

Omzunu ve kafasını koyarak açmaya çalışsa anlıcam, kolu ve hatta dirseğini koyuyor direkt. Çivi gibi nasıl çarpıyor o dirsek...

"NBA finalini seyrettin de mi konuşuyorsun, sert oynanır bu oyun" Diyor bir de. :D İşin ilginç yanı, seriyi seyrettim tek maç hariç canlı canlı.
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde faul olmaz bu hareketler eger sol kolu fazla acılmadığı seni düsürücek kadar ittirmediği takdirde.Evet bunun bokunu cıkaranlar var malesef.Savunma yapmak iyice zorlasır hatta birazda rakibinden zayıfsan epey can yakar.Salonda hakem vermiyor bunlara faul sokakta hiç cıkmaz.
Bence bu adamlara karsı oynarken top calmaya calısmak yerine sutu bozmak.Zaten hep anlattıgın hareketi yaparak sut atmayada alısmıstır herifler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...