Leadman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Bugün basketbol oynuyoruz. Her gün oynuyoruz. Rakip oyuncu pota yakınında alıyor topu, ben direkt karşısına dikiliyorum. Karşısında sıfır duruyorum. Herif topu aşağıya indiriyor, solunu dirsek kısmından bana dayıyor. İttiriyor, ben tabi ister istemez geri gidiyorum, sonra yükselip atıyor. Bunun faul olmadığını iddia ediyorlar. Basketbol sert oynanan bir oyunmuş ve ben oynamayı öğrenip de gelecekmişim. Ulan futbol mu oynuyoruz, omuz omuza mücadele, iktirmeler falan... Sizce burada kim haklı. Ben el ile iktirerek pozisyon yaratmanın faul olduğunu savunuyorum, karşı taraf için çok normal bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 pozisyona gore değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 çok aşırı itmediği sürece faul değildir itmenin şiddeti de önemli. ama basketbolda özellikle pota altında ne dirsekler yeniyor bir bilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 senin ayakta duramamanla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ya şimdi pota altında bir yarım daire vardır, orada durunca sabit olayı işlemez. ancak tabi dirsek fln vurmak da olmaz yani. "bu erkek oyunu" "bu sititbol bunda sert oynanır" diyen, atari salonundaki street hoop'a özenen insanlarla oynamamak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 iteklemenin sekline, vucut / ayak ivmesine gore degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Sabitiz ikimizde. Topu sürdü sürdü, durdu. Ben karşısına 0 dikildim duruyorum. Dirseğiyle açıyor beni atıyor potaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi işte post up move'da zorunlu haller dışında dirsek kullanılmaz, faul arkadaşının yaptığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 nba de mi oynuyorsun abi nasıl işlemiyor sabit kuralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 omzuyla yapabilr gayette hatta sen öle ellerinle üstünde gölge yapmış dururken oda ittirmeden yükselirse eline kafasına vs vurursan faul yapmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 dreagloth said: nba de mi oynuyorsun abi nasıl işlemiyor sabit kuralı. bağa mı didin? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Dirsekle açmak faul, ama arkadaşlar arasın oynarken eşit güç uygulayıp, durabilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 son anlattığına göre hücum faul gibi geldi ama eğer kafamda canlandırdığım şeyse. normalde içeri girerken dirsekleri savura savura girse hücum faul pek çalınmaz ya da post-up oynarken dönüşlerde dirsekleri rakibe savurarak dönersen çalınmaz fakat dirsegiyle seni itip seni bir yerden başka yere itiyorsa hücum faul gibi geldi, belki de değildir ama belki sen çok güçsüz kalıyorsundur adam normal bir hareket yaptığı halde güçsüzlüğünden dolayı sana aşırı güç uygulamış gibi geliyor ve uçuyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi resmi maç falan değilse bole hakemli falan hucum faul olmaz. yani olmayan bi kural gibi bişi. ben daha kimsenin hucum faul yaptırmaya çalıştığını yada hucum faul istediğini gormedim. isteyen olursada dalga mı geçiosun ya der geçerim :D (çok aşırı bi olay değilse tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Birde iktirmek ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 iktirmek dediğin için sen haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ben kuralına göre oynuyorum. Yoksa güçler eşit tabii. Adam bana cahil diyor bir de. Öğrenip gelecekmişim oynamayı. Ulan karnımı deldin, neyini öğrenip geleyim. :D Omzunu ve kafasını koyarak açmaya çalışsa anlıcam, kolu ve hatta dirseğini koyuyor direkt. Çivi gibi nasıl çarpıyor o dirsek... "NBA finalini seyrettin de mi konuşuyorsun, sert oynanır bu oyun" Diyor bir de. :D İşin ilginç yanı, seriyi seyrettim tek maç hariç canlı canlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Temmuz dokuzda hepinmizi iktiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bir de ben aslında nizamisini söyledim. ama tabi arkadaş arasında bazı kurallar göz ardı edilir. ama abi bazen öyle insanlarla da oynuyorsun ki, adam çirkefe yatıyor. kural vs bilmiyor, bodoslama giriyor. o zaman da suratına suratına vurmak lazım kural kitabını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 arkadasin ayip etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Karşındaki adam bunları söylüyorsa zaten malmış, he deyip geçmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi adam bildiğin apaçi falanmış heralde. basketbol seyreden herkes basketboldan ve kurallardan anlasaydı bugun bnm gibi surekli maç seyreden adamların hakem falan olması gerekirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ki kendisi kötünün kötüsü bir oyuncudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Genelde faul olmaz bu hareketler eger sol kolu fazla acılmadığı seni düsürücek kadar ittirmediği takdirde.Evet bunun bokunu cıkaranlar var malesef.Savunma yapmak iyice zorlasır hatta birazda rakibinden zayıfsan epey can yakar.Salonda hakem vermiyor bunlara faul sokakta hiç cıkmaz. Bence bu adamlara karsı oynarken top calmaya calısmak yerine sutu bozmak.Zaten hep anlattıgın hareketi yaparak sut atmayada alısmıstır herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ya biz her gün oynuyoruz. Ve kızışmalı maçlar oluyor, sanki bi turnuva finali gibi çekişme oluyor, hırslı falan. Herifler bu şekilde sayı atınca uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar