Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bıktım be agali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1650 mmr ı tırmanırken 1430 a dusuren pespese oyun kaybetmemi saglayan hıyarlardan bıktım , counterwardingi gec ward almayı bilmeyen supportlardan bıktım , 200 goldun verip kurye almamak ıcın takmayan tiplerden bıktım , ırgat gibi secim ekranı geldıgınde herkezin carrylere atlamasından bıktım , predatoru BEN TANKLARIM AGA diye secenlerden bıktım , oyundaki rus,türk ve isveclilerden bıktım , initiate nedir bilmeyenlerden bıktım , smurflerden bıktım , scout secen türklerden bıktım , nh secip butun fight invis bekleyenlerden bıktım...

say allah say sonu yok , anladımki bu oyun solo oynanmayacak artık , yukardaki duygu ve dusuncelerime ortak olan insanlar varsa benimle iletisime gecsin bi matchmaking takımı kuralım lutfen
Mesaj tarihi:
1750'nin üzerindeki oyunlarda gerçekten hiç noob olmuyor. Neredeyse her oyun 60 dakika falan sürüyor ama işte o seviyeye gelene kadar eğer takımın yoksa böyle şeyler çekmek zorundasın : ) ben de şu an solo oynuyorum 1630 a düştüm. Biraz da şansa bağlı tabi yani 1750 mmr üzeri bir adam da baya lamer olabiliyor
Mesaj tarihi:
şu oyuna başladığımdan beri max 10 maç tamamı türklerden olusan takımlarla oynadım, 8'i dk 15 de cc qq diye ağlayan tiplerdi.

Adamlara temp var ss var, sağda solda ölmeyin teamfightlar bizim diyorum, salak salak gank yiyip ölüp sonra ağlıyo gerizekalı herifler.
Mesaj tarihi:
su kurye olayını hiç sorgulamadım ama hadi orta giden adam bottle aldıgından kurye yada diger ward flan alamıyor ama lane olan geri kalan herkes gayet alabilir 200 altından oyunu kaybediyorsan kaybet bi zahmet
Mesaj tarihi:
_Mikael_ said:

1750'nin üzerindeki oyunlarda gerçekten hiç noob olmuyor. Neredeyse her oyun 60 dakika falan sürüyor ama işte o seviyeye gelene kadar eğer takımın yoksa böyle şeyler çekmek zorundasın : ) ben de şu an solo oynuyorum 1630 a düştüm. Biraz da şansa bağlı tabi yani 1750 mmr üzeri bir adam da baya lamer olabiliyor

abi şu dediğin şans gerçekten,benim 1750+ oynadığm zevkli oyunların hepsinde 4v4 takımlar arkadaşlarla olan oyunlar öyle olunca çok zevkli oluyor onun dışında tamamen random şans iyi oyun olması her seviyede öyle
Mesaj tarihi:
1500ün altı oyunlar leş. 5 carry takımlar oluyor. support olunca da yetersizleri izliyon adam farm yapcak da oyunu götürcek diye, zaten supportlar evlere şenlik :P
reset herşeye çözüm de para vermem s2'e, bir hack olayı oldu oyun 1 ay süründü.
Mesaj tarihi:
DeBuffAndHeal said:

statlar sadece oyun içinde gözüktüğü zaman oyunlarım hep 4vs5 oldu 1670'den 1535'e düştüm şuan 1611 oldum tekrar.

bir de initiate ne abi tam olarak?

işeniyet etmek.

DeBuffAndHeal said:

http://inspic.com/4C29E178
support oynayınca genelde bu kadar fazla ölüyüorum. oyun 1 saat 6 dakika sürdü, toplam 20 ward almısım counter vardlar sayılmıyo galiba orda.

glaciusla o kadar ölmem doğal mı :P?

Sultan Kılanına girdin mi peki? :)
  • Yeni Oluştur...