Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Disleksilerin çoğunda odaklanma gibi bir mevzu olmadığından doğrudur, dışardan bakınca evet tembel oluyoruz. Çünkü elimizde olan bir şey değil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 bi ben disleksi değilim ya gelin bari siz bilim adamı olun benim yerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 hele sen bi atom parcala/uzaya cık/partikül pörttürtürde olmadı geceriz yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 abi ben sağ solu karıştırıyorum. mesela bir cisme bakarken cismin bir tarafındaki nesnenin konumunu, cisme göre belirliyorum. erkek ile kız bize doğru kol kola gelsinler mesela; e(erkek)-k(kız) b(biz) kız nerde? denince solda diyorum. ama b ile d yi karıştırmıyorum. sanırım salağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Abi disleksi sadece harf, rakam karıştırma değil ki. Algı derinliği, dikkat toplama vs gibi bir çok etken daha mevcut. Bu harf karışıklıkları en hafif etken. Misal ben 5 dk dan fazla araba kullanamam, devam edersem kaza yapma ihtimalim %90 filan. Ehliyet almayı denemedim bile. Alsam da bir yararı yok zaten. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Ardeth said: bi ben disleksi değilim ya gelin bari siz bilim adamı olun benim yerime Nasa'nın bütçeyi büküyolar olm, baktılar LOL PROFIT olacagı yok resource'tan mallar voyage kafasını bıraktı direkt ahah. GOOD LUCK SCIENCE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 elit hastalığı mı bu nedir, bende de vardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar