reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 hiperaktif böle hastalık ismi gibi değil böle über çalışkan sosyel felan gibi gelio kulağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi salaksa çocuk ona göre bi gelecek belirlemek lazım zeki ama çalışmıyor ile çocuğun geleceğini karartmayın hiç. salaksa salaktır. "ay çoook hiperaktif bizimki" diyen nice ailenin çocuğuna bakıyorum bildiğin salak lan. daha çok garip çocuklar da gördüm gerçi. çakma hiperaktif->salaklar dert bile değil onların yaında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ulan ben de mi disleksiyim yoksa, "ğ" ile "h" arasında hep sıkıntı yaşadım halada zaman zaman yaşıyorum, leeeeeyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Her çocuk mühendis olucak die bişi yok abi. Hiperaktif değilse sanat okuluna yollucan sdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ebeveynlerin, bizim cocuk hiperaktif diyerekten prim yaptigi zamanlar vardi, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 e disleksikseniz nasıl bu kadar düzgün yazıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 app yapın hemen fikir işte dişlek fixer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Nigger_of_the_sand said: e disleksikseniz nasıl bu kadar düzgün yazıyorsunuz bu arada bunu ben de merak ediyorum, ekşi'de disleksi başlığında disleksi olmayan yok entrylerde. gerçekten merak ettiğimden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 tek bi serkilde ortaya cıkan bir olay değil. veya her zaman aynı oranda etkilecen. sornsuz yazı yzdığımı okuduğumuda bilirim, bütün paragrafları sayfaları yanlıs okuduğumuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 testi filan nerde nasıl yapılıyor var mı online test ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 bırıelrı bı yerınden uydurmutur testte, öle bişi değil işte herkezin disleksisi kendine yakısanı gıymesi gibi bişi farklı farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 http://mediacdn.snorgcontent.com/media/catalog/product/l/i/lifegivesmelons_fullpic.jpg buda tarihin en komik resmi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Flameoffear said: Şaşkınım biraz. Bu yaşımda Disleksi olduğumu öğrendim. :D İlk okulda filan hep b ile d yi karıştırır yanlış yazardım. Cümleleri ortasından sonundan filan okumaya başlardım. Ciddi dikkat sorunlarım vardı. Okumakta acayip zorlanırdım. Yazım hala iğrenç ötesi. Zamanla çoğunu düzeltmişim de dikkat sorunu için gittim disleksi olup çıktım. sdf Sorun hakkında biraz araştırdım da valla iyi bitirmişim üniversiteyi. O değil de yakın tarihte yazar olacak bir adamın okuma ve yazma güçlüğü çekmesi de süper bir ironiymiş. sdfjş Öyle işte paylaşim dedim. dislekler akilli oluyo olm einstein falan dislekti. bahane bulma simdi dusuk notlarina tembellik yapmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 bu arada yazar olmakla olmamakla falanalakası yok olayın. takma kafana öle seyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Düzgün yazma mevzusuna gelim, her yazdığımı en az 3 kere okurum. Hata var mı diye. Hatasız yazdığım da yoktur. Düzelte düzelte adam ediyorum işte. Kelimelerin yerleri karışır, kafa önden gittiğinden bi cümle bitmeden yazarken öteki cümelden araya kelime sokuştururum. İnsanlara komik geliyor ama b ile d yi karıştırmak ortaöğretimdeki bir çocuk için bildiğin işkenceden farksız. Ulan hoca tahtaya kaldırırsa korkusu zaten yetiyor adama. :D Sol sağ karıştırmalar sıklıkla, hafızanın balık ayarında olması da cabası. Yani çok yapmışımdır elimle sağı gösterip sol dediğim. Etrafımdakiler bile alıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi zaten, testlerde sıklar... kimin fikriymiş acaba a b c d e dıye sık yapmak. sırasına göre ısaretliyodum ben, ama bazen dikey koyuyodu sıkları iki sıra yaptıklarında mallar patlıyodum a veya d değilse dogru cevap. messela elle yazarken harf yutuyorum cok, klavyede hard eksikği daha nadir oluyo yazarken eksik bastığını hıssedıyosun cunku klavyede, ama sırası cok karısıyo klavyedede veua fazla basıyosun. onun dsında kelime yutma cümle yutma paragraf yutma falan zaten kacınılmaz. klavyede daha az oluyo ama nedense, sanırım rıtım ve textile feedback olayı biraz rahalarıyo durumu. geri denup kontrol etme konusundada bazen asla göremiyorum hataları, baya imkansız yanı. 50 kez okuyım göremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 b ve d ye ben sistem geliştirdim abi, yoksa şu an bile tereddüt ettiğim çok olur. Benimkisi daha da kötüleşiyor zaten, geçen tamamen doğru yazdığımı düşündüğüm bir kelimeyi aslında yanlış yazmışım. Ama farketmiyorum bile. Kontrol etsem de farketmiyorum hatayı, çünkü beyne göre o kelime doğru. Valla napcaz bilmiyorum. Hastalık değil, tedavi olsak o da yok. Kontrolde bile hatayı göremezsem zaten bitti benim kariyer. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 eğer kas hafızasını yam yazarken fizzle eden bişi olursa, ben you mu yuo mu hala sasırıyorum. böle bakınca ikiside doğru mesela. herkezin bişileri garip işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 disleksi mainstream olcak bu gidisle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ee zaten avrupada %10 üzeri. oranlarsan dark knight'tan daha mainstream olabilir. izlememiştir bence avrupa nufusunun %10'u dark knight'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 dark knight overrated zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 e yani. demekki dark knight cok güzel film abi yeaaa demekte bir sorun görmüyorsan, bende disleksi var demektede görmemize gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 zeki ama çalışmıyor olunca disleksi mi oluyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 yok, o tembel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar