Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi bu yağmur nedir bilmem bu yaz günü izmirde ama bornova merkezden geçen var ise beni alıp öskanlara bırakabilir mi : ) arabası olan arkadaşlara duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bişey olmaz erimezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 dünki sağanakta donuma kadar ıslandım, bildiğin denize düşmüş gibi oldum, cepteki telefon bozulcak diye korktum, kağıt paralar bile erimeye yüz tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Bu nasıl bi hava abi 2saat önce ne güzeldi, bi anda bozdu gökgürlüyo izmirin iyice boku çıktı haziran 15 ya yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kaç yıldır izmirdeyim ilk defa altımdaki bakkala giderken sırılsıklam oldum bu ne abi atatürk mü ağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 az onceki gok gurlemesi de efsaneydi ama ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 2012'nin yağmurları da bu sene yağmış yanlışlık olmuş, seneye büyük kuraklık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ren said: kaç yıldır izmirdeyim ilk defa altımdaki bakkala giderken sırılsıklam oldum bu ne abi atatürk mü ağlıyor ahahah atatürk mü ağlıyo dedi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Çok güzel bi görüntü var şuan bulunduğum yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 gavur izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 "Tatar Ramazan" said: dünki sağanakta donuma kadar ıslandım, bildiğin denize düşmüş gibi oldum, cepteki telefon bozulcak diye korktum, kağıt paralar bile erimeye yüz tuttu üzülme birçok arkadaş öyle oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar