Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 babamın bır arkadasında samsung omnıa ıu 900 model bır telefon var bu telefonun konusma esnasında ses kayıdı yapıp yapamadıgını, eger yapamıyorsa da o ısı yapabılecek ucuz bır telefon olup olmadıgını ogrenmek ıstıyor. bır bılgınız ya da bır onerınız var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Nokia symbian'a var böyle programlar. Zaman kısıtlı veya ücretli oluyorlar, cracklisi de vardır. Ama bunun için telefon bile almaya razıysa zaten azıcık para olan ufak bir telefon programı da parasıyla satın alınabilir. Mesele bu değil de telefon konuşmalarını karşıdakinden habersiz bir şekilde kaydedip ondan sonra mahkemeye delil olarak sunmaya çalışanlar yargılanır. Bunu da ekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 yok o konuyu ben de biliyorum ve söyledim ama önemli olmadığını söylediler. program harici bu işi yapmanın hiç imkanı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar