LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Sırf şu 3G olayından vodafone'a geçesim var, orda başıma böyle bir olayın gelmesine imkan yok çünkü data aşım ücreti almıyorlar, hızı sınırlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 turkcell de telefondan direk interneti kapattığım halde 2 aydır 5-6 tl internet ücreti kitliyorlar diye vodafone geçtim bende, ayrıca turkcell acaip yüzsüz firma ay içinde arayıp bık bık edip şu pakete geçin sizin için daha uygun diyip, o pakete geçince ay sonunda o geçtiğiniz pakete zam geldi yapmışlardı bana ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 şikayetimvar'a benim şikayete yorum eklemesini açmalarını rica ettim, açarlarsa yardırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar