goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Tesbih said: ekmeklerini atıyorum çünkü kilo almak istemiyorum bütün kalori ekmeklerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ya yok adam fitnesçi, sadece tavuk yediğini sanıyor sanırım tavukburger köftesiyle. %30 falan tavuk etidit herhalde o köftelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 sen 4-5 sene geride kalmışsın baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 arada gelip egg&burger falan demişler gurme burgerlerde benimle yarışmayın lan hepsinin ciğerini bilirim profesyonel hobim para ve zaman harcıyorum, hepsini gezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 sonra "YİNE KIZLAR BAĞA BAHMIYO??" eşek eti yemeye devam et yavrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 adam obez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 şimdi sana bişey derim ağlarsın YİYEN ÖLDÜ DE YEMEYEN ÖLMEDİ Mİ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 emeen burger kingde grill olsa ne yazaar olmasa ne yazar zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 susun ya eski topik hortlatmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 alın kudurun http://everybodysucksbutus.com/wp-content/uploads/2010/10/burger_king_pizza_burger.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 goldbären said: MeSh said: bence aralarında çok bi fark yok ama yine de fastfood yemek çok saçma, ha illa yiyeceksem gider mcdonalds'tan yerim o da tavukburgerlerin ekmeklerini ataraktan. ciddi misin sdfsd hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 NolaxThensbane said: alın kudurun http://everybodysucksbutus.com/wp-content/uploads/2010/10/burger_king_pizza_burger.jpg kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 delüanlı adam paylasmaz. ondan kötü di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 hayır ya burger ye ya pizza amerikan öküzlüğü olmuş bu tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 aynı kapıya çıkıo şekli farklı sadce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 sadece pizza veya sadece burger yersen daha güzel olabilir ama bu ürün kesin tatavadır. fastfoodun iyisini kötüsünü kötüsünü daha kötüsünü bin metreden bir bakışta tanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 gayet güzel bence otur tek başına ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 goldbären said: fastfoodun iyisini kötüsünü kötüsünü daha kötüsünü bin metreden bir bakışta tanırım inanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 lan gold, şişman diye dalga geçiyorum kızıyorsan söyle geçmeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Şişmana şişman demek caiz midir gibi bi soru olmuş ama caiz bayaaa, devam et abi. Belki daha fazla azimlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 dur la seagle oltayı bozma asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ne kızıcam lan utanılacak bişey sokakta başka şişmanları görünce ben de tiksiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar