Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Neden hiç haber ya da en ufak bir ekran görüntüsü bile yayımlanmıyor acaba? En çok merak edilen, beklenen oyunlardan birisi ve 3-4 ay sonra piyasada olacakken neden hiçbir bilgi verilmiyor?
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

boone said:

Ekran görüntüsü buyrun sizin için bizzat iç kaynaklardan edindim

http://www.elestiriblogum.com/wp-content/uploads/fifa12.jpg

bare fifa 2012'yi fotoşoklasaydın

harbiya aklıma gelmemis birdahakine
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ne leş bir yazı o arkadaş, le kötü bir üslup. Lube Ayar GS yönetimi hakkında yazı yazsa böyle yazardı heralde.

Pek düzgün öyle obaa dedirtecek yenilikler göremedim ama yine iyi oynamalar yapmışlar. Basın kısmında devrime gitmeleri lazım gerçi ama heralde biraz daha az sıkıcı olacak şekilde yapmışlardır.

Kaleci animasyonları çok leş. Çok çok çok leş. Umarım sadece WIP diye öyledir çünkü 11'de gayet iyiydi şu videodakine göre kaleci animasyonları. Bundakiler hentbol kalecisi gibi
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

ne leş bir yazı o arkadaş, le kötü bir üslup. Lube Ayar GS yönetimi hakkında yazı yazsa böyle yazardı heralde.

Pek düzgün öyle obaa dedirtecek yenilikler göremedim ama yine iyi oynamalar yapmışlar. Basın kısmında devrime gitmeleri lazım gerçi ama heralde biraz daha az sıkıcı olacak şekilde yapmışlardır.

Kaleci animasyonları çok leş. Çok çok çok leş. Umarım sadece WIP diye öyledir çünkü 11'de gayet iyiydi şu videodakine göre kaleci animasyonları. Bundakiler hentbol kalecisi gibi
.
koşma animasyonlarına ne demeli.
Mesaj tarihi:
bu senede yine ilk patchsiz kart ve sakatlık sorunu olan bi oyun çıkarırlarsa yuh artık. 5 senedir surekli aynı şey bokluğuyla çıkıo oyun resmen. keşke eskisi gibi akıcı oynanan hızlı bi oyun çıkarsalar tekrardan.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

fm zaten online oynanıyor, fmlive ayrı bir şey. O MMMOM- mmo managment game (:P)

fmlive yok öldü. ölürken de benim fm zevkimi bitirdi. artık düz fm oynayamam çok bayıyor, online lig yapayım desen o da fmlive sonrası lamborghiniden inip tabanvaya geçmek gibi falan
  • Yeni Oluştur...