mascio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Neden hiç haber ya da en ufak bir ekran görüntüsü bile yayımlanmıyor acaba? En çok merak edilen, beklenen oyunlardan birisi ve 3-4 ay sonra piyasada olacakken neden hiçbir bilgi verilmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 3-4 ay mı :) Kasımdan önce bekleme sen yeni oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi heyecanlandım bilgiler çıktı diye ya, onun bilgileri daha temmuz sonunda başlar. Böyle başlık parselleme olmaz olsun arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 post kasma, future and present sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 aferim mascio, tam zamanında başlığı parsellemişsin gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ekran görüntüsü buyrun sizin için bizzat iç kaynaklardan edindim http://www.elestiriblogum.com/wp-content/uploads/fifa12.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 türkçe olurmu bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liarmaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 zannetmiyorum turkce dil destegi olsun ama mukemmel olacagı kesin hele bi baslasın su sezonlar cıkar kasıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 boone said: Ekran görüntüsü buyrun sizin için bizzat iç kaynaklardan edindim http://www.elestiriblogum.com/wp-content/uploads/fifa12.jpg bare fifa 2012'yi fotoşoklasaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 BiTcH_oFBaT said: boone said: Ekran görüntüsü buyrun sizin için bizzat iç kaynaklardan edindim http://www.elestiriblogum.com/wp-content/uploads/fifa12.jpg bare fifa 2012'yi fotoşoklasaydın harbiya aklıma gelmemis birdahakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 http://www.rockpapershotgun.com/2011/08/15/foot-to-ball-manager-2012th-edition/#more-69398 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bakalım şike ve küme düşme durumları oyunda nasıl etkileyecek takımların replerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ne leş bir yazı o arkadaş, le kötü bir üslup. Lube Ayar GS yönetimi hakkında yazı yazsa böyle yazardı heralde. Pek düzgün öyle obaa dedirtecek yenilikler göremedim ama yine iyi oynamalar yapmışlar. Basın kısmında devrime gitmeleri lazım gerçi ama heralde biraz daha az sıkıcı olacak şekilde yapmışlardır. Kaleci animasyonları çok leş. Çok çok çok leş. Umarım sadece WIP diye öyledir çünkü 11'de gayet iyiydi şu videodakine göre kaleci animasyonları. Bundakiler hentbol kalecisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 fm 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 online oynanabiliyor mu fmlive fln olcak mı yani, bunlar olsun da isterse hiçbi yenilik yapmasınlar oyunda, sadece kadrolar degissinler sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 fm zaten online oynanıyor, fmlive ayrı bir şey. O MMMOM- mmo managment game (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 hepsini oynarım ! sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 nileppezdel said: ne leş bir yazı o arkadaş, le kötü bir üslup. Lube Ayar GS yönetimi hakkında yazı yazsa böyle yazardı heralde. Pek düzgün öyle obaa dedirtecek yenilikler göremedim ama yine iyi oynamalar yapmışlar. Basın kısmında devrime gitmeleri lazım gerçi ama heralde biraz daha az sıkıcı olacak şekilde yapmışlardır. Kaleci animasyonları çok leş. Çok çok çok leş. Umarım sadece WIP diye öyledir çünkü 11'de gayet iyiydi şu videodakine göre kaleci animasyonları. Bundakiler hentbol kalecisi gibi. koşma animasyonlarına ne demeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 FM 2012'i yine hiçbir şeyini değiştirmeden piyasaya sürmeyi başarıyor SI Games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bu senede yine ilk patchsiz kart ve sakatlık sorunu olan bi oyun çıkarırlarsa yuh artık. 5 senedir surekli aynı şey bokluğuyla çıkıo oyun resmen. keşke eskisi gibi akıcı oynanan hızlı bi oyun çıkarsalar tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 nileppezdel said: fm zaten online oynanıyor, fmlive ayrı bir şey. O MMMOM- mmo managment game (:P) fmlive yok öldü. ölürken de benim fm zevkimi bitirdi. artık düz fm oynayamam çok bayıyor, online lig yapayım desen o da fmlive sonrası lamborghiniden inip tabanvaya geçmek gibi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar