sostizm Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Nihayet albümleri geldi. Yıllardır çaldıkları her mekanı dolduran Punch Güzel ile başlıyor. Güzel'i çaldıkları zaman tüm mekan bağıra bağıra eşlik ederdi, çok yerinde bir seçim olmuş. http://www.vidivodo.com/590822/punch-_-guzel Artık İzmir'den dışarıya doğru açılmanın zamanı gelmişti, başarılar PUNCH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 biz daha kötüsünü bulana kadar en kötüsü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 punch, dungeon'da cıkan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 evet evet. Dungeon'da Makine ve Kanca ile çok çıktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 evet ya onlar adam oldu bunlarda yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 adam oldu? Yılların Punc'ı yahu. 10 sene falan olmuştur rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 evet adam oldular ilk sahneye çıktıklarını bilirim hele bu kelin saçlı halinide bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 fena degiller ya metallica falan coverlamıslardı ben izledigimde. kotu degildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ben çok beğenmedim gittim bir kaç kere :/ kusura bakmasınlar :) Makine ve Kanca ile sıra ile çıkarlardı mekanlarda.Bir hafta birisi öteki hafta ötekisi diye giderdi sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar