pcguru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Grafik ve efektler gayet sik, hemde oldukca detayli. Bu tur oyunlari sevenlerin mutlaka denemesini tavsiye ederim. Normal lig, kupa, avrupa, milli takim vb vb. Bu arada denemek veya uye olmak icin referans linkinide kullanirsaniz sevinirm. Ref. Linkli http://www.gokickoff.com/sign_up_form.php?ref_code=59161 Ref Linksiz http://www.gokickoff.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 mmo değil ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Bende şimdi girdimde Beat Generation takımımın adı daha lige atamadılar. Gayet tsubasadan çıkma bir oyuna benziyor öyle deli gibi piskopatta degil fm oynamış herkes şurda deli gibi eglenebilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sana hazirlik maci atayim ben. FM online gibi yapmislar daha basit hali tabiiki. Taktiklerde sukle birak mantigi var heleki fm online olmadigi bu gunlerde gayet yeterli gibi hehe. Evet mmo degil ama broweser game diye bir yer goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 oyunu oynayan patiler varsa u-21 milli takım hocalığı için adayım 2 kişi kapışıyoruz. Oylarınızı ve desteğinizi bekliyorum. buradan kayıt veya login Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bu arada oyunu %85 oranında Türkçe yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bende bayadir oynuyorumda cok yavas ilerliyor. Amerika c1 de sampiyon oldum ama bi eve online degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar