nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Evet 8mbit bağlantı sahibiyim. Downloadlarda bazen 1mbyt/sn kadar çıkabiliyorum, rapid üyelik ile de stabil olarak 800-900 civarında çekiyorum. fakat buna rağmen online oyunlarda pingim hep yüksek. bunun sebebi ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bzzttt eksik bilgi vermişsin. oyun oynadığın sırada download yapıyor musun ya da başka bi arkadaş diğer tarafta video falan izliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yok dl falan varken girmiyorum oyuna asla. tek yaşıyorum. modemde mac filtreleme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bağlantı hızı ile bağlantı kaliten farklı şeyler. tamam 8mbit hızın var ama bağlantın kaliteli değilmiş demek ki. bunun sebebi kablo olabilir senin evdeki, veya evine gelen adamların alt yapısı olabilir. zor iş ping sebebini bulman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 upload um mu zayıf acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesela ttnetde 90 100 ping alan birisi aynı hızla kablonette 10 ping falan alıyor. Arkadaşın da dediği gibi hızla değil de binadaki kablo tesisatıyla vs ilgisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 abi tesisatla alakalı olsa nasıl bağlantı hızımı max kapasite ile kullanıp dl yapabiliyorum ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 loss dediğimiz olay var, download ederken loss lar senin göremediğin saniyenin içindegercekleştiği için farketmiyorsun mesela 800 stabil cekmiyorsundur 790 810 arası fır dönüyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bağlantı hızı ping değerlerine etki etmez (genel anlamda). Bağlantı kalitesi önemli. 56k modemle de online oyun oynarsın bağlantı kalitesi iyi ise.. ping at oyun sunucusuna paket loss var mı , ms değerleri neler bakalım.. Upload ların durumuna bak ayrıyetten belki arka tarafta senden habersiz bir program upload yapıyodur. Örnek torrent veya pando media booster tarzı yazılımlar.. Networkx benzeri bi programcık ile bantgenişliği kullanımını kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hangi oyunda oluyor mesela? etrafında farklı bağlantıyla aynı oyunda düşük latency ile oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ben 1mbit kullanırken, cs de 15 latency ile oynuyordum.8mbit e geçince 40 dan aşağıya inmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 2 hafta once olan sey dun gece gene oldu. 4096 ya sabitletmistim hatti.dun gece 4900 e cikmis gene pinglerimde 30 artma var. aradim dusurtturdum hizi duzeldi pinglerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ben de son zamanlarda oyunlarda loss artışı yaşıyorum. Sanıyorum filtreyle ilgili bir nane. Yıllardır aynı bağlantıyı kullanıyorum, bilgisayarım temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar