Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 exodus, 5th edition, tempest fln karışık :D 2 deck çıkar çok rahat. tam listte altta, tek tek satamam bi anlamı yok =) offer pff resmin direk adresi: http://tinyurl.com/65zlnab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hala satılıyo mu bunlar ya :d 95-96 da okul dönüşü arkadaş bu kartlardan alıcaktı (o zamanlar oynuyorlardı falan) kanka al bi tane bakalım ballısın sen dedi, seçtim ordan rasgele bi poşet, içinden black lotus diye bi kart çıkmıştı, 3-4 kişi dumur oldular zıplayıp havaya uçuyolar falan, eleman sarılıyo eli ayağına dolaştı :d dedim noluyoz ? en degerli kartlardan biri demişti sonra satmış 150$ a falan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 150 ye satmışsa vah derim hala 1000-1500 usd edio o kart şimdi bi google ladım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 sağlam sıkmış var burda haha, 95-96 da black lotus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 he onu bilemem kart kaçta çıktı fln dur bi araştırim :D araştırdım da, ilk black lotus kart 93 yılında basılmış alpha ilen birlikte. ha Türkiye'de alpha var mıydı, arakadaşa öyle zart die çıkmış mıdır bilemem. Ama 96 da varmış o kart =) http://en.wikipedia.org/wiki/Power_Nine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 alpha serisi türkiyeye hiç gelmedi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 karton mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 mitrage set den önce gelen olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 valla abi ben ne blim yahu :D gayet amatörce oynadık işte. bilmem tarih fln pek :) şimdilerde oynayan varsa satmayayım arada oynayalım hatta ama senelerdir öyle duruolar kenarda :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Oynayan adam olsa millet küflü kartlarını çıkartacak piyasaya da işte internet çok tembelleştirdi oyuncuları, kimse toplanıp magic oynamak istemiyor. 2 tane deckim öyle yatıyor dolapta yanlarında 500 600 tane kartla falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bende 4 kutu fln kart var öyle duruyor eheh kıyamıyorum da atmaya arada açıp kokluyorum.. yeni kaertlar nedense öyle kokmuyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bide şu online oynama geyiği de çıktı gidip kart alıp da deste kurasım bile gelmio. eşşek yüküyle para kardeşim. ama bak burda 3 kişi var 3 daha bulsak toplaşıp 2 eğleniriz :D zaten benim desteler ezik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 BabacumMostors said: mitrage set den önce gelen olmadı nasil olmadi? gerekli seylerde kutu kutu 3rd edition alabiliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ice age buarada mirage dan önceymiş ice age den önceki setler satılıyor muydu? bir de bizde resmi ulusal turnuvalar ilk hangisetle başlamıştı? tempest bloğu diye hatılıyorum onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 gelen up a bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 BabacumMostors said: bende 4 kutu fln kart var öyle duruyor eheh kıyamıyorum da atmaya arada açıp kokluyorum.. yeni kaertlar nedense öyle kokmuyor :/ Atacağına bana ver hayrına, arada draft atma durumları olabilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar