Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wp7 htc hd7

Mithr

Öne çıkan mesajlar

simdi arkadas ben bir telefon ozurluyusuyum. elimde kirik bir samsung vardi ve sirket bana bu telefonu verdi.

ben normalde bu wp7 icin application yaziyorum c# da, fakat hep emulator kullandim, simdi bu telefonu kullaniyim diyorum heveslendim guzel birseye benziyor dsaasdada

neyse efendim. bunlar bu telefonu bi konferans da almislar. yurt disinda falan.

telefon calisiyor ama suan mp3 player ve pc gorevinden baska bir gorev goremiyor, cunku sim card takiyorum, pin soruyor daha sonra Invalid Sim diyor bana.

Benim takoz telefonda calisiyor sim ama.

Bende dusundum ve supheliyim ki, su bahsedilen telefonu kayit ettirme geyigini yapmam lazim sanirim?

Internetten okduum biraz sanirim turkcell pasaportla gidince yapiyormus, ama yapmam gereken bu mudur emin degilim.

siz ne dersiniz hacilar? sizce sim cardima invalid demesinin nedeni telefon yurt disindan geldiginde bu elemanlarin hava alaninda kayit ettirmemesi midir imesini midir nesini :p

telefon ve isletim sistemi oldukca guzel bu arada, oneriyorum =P hele bi mango ciksin kimse tutamayacak :P

yardimci olursaniz sevinirim :P
Sosyal ağlarda paylaş

Telefonun kaydettirileceği pasaport ile yurtiçine son girişinizden itibaren 1 ay geçmemiş olması ve bu işlemin geçtiğimiz 2 yıl içerisinde yapılmamış olması gerekiyor benim bildiğim kadarıyla. Çok yakın zamanda farklı bir düzenleme yapılmamış ise tabi. Ayrıntılı bilgi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu web sayfasında ama yurtdışına kapalı sanırım, giremiyorum. Ya da sorun bende ad-hoc internet paylaşımındayım, hiç mi hiç stabil değil.

Bu arada esas konudaki sorunla ilişkin olarak benim de kanaatim telefonun simlocked olduğu yönünde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...