copry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 çık dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ne ayrı. mal mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 helikopter pisti olmadığı için katılamadığım orgy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 tanım, tanım devamı, örnek, alıntı ya da bkz değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 http://distilleryimage6.s3.amazonaws.com/8e56a6b8c39c11e1be6a12313820455d_7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Chaotic said: üzülürüm ben sen karışma! 10 yıldan fazladır üye olduğum forumu abazan zavallı cahiller milli parkına çevirdiniz zaman içerisinde yavaş yavaş. eskiden burada mizah dergilerinde görülmeyecek kalitede espiriler yapılırdı, ekşisözlüğün yalakası gibi davranmazdı kimse alelade bir site işte gözüyle bakılırdı, 4chan ı türkiyede ilk keşfeden insanlar bu sitedeydi, mmorpg in türkiyedeki ilk oyuncularının çoğunun bulunduğu, hem iyi eğitim almış hem de bilişim dünyasının içindeki, hırslı sivilceli olmayan, aptal internet trendlerini kendi gerçeği haline getirmeyen, iki günde bir vizyonu değişmeyen, bazen bir espiri yaptığında anlamak için bir oyunu bitirmek zorunda kaldığın ama sonrasında ehirih diye gülebildiğin insanların olduğu bir site idi. şimdi o adamlardan birkaç tane kaldı ve siz geldiniz. ona üzülüyorum ben. sana değil. sen git seviş yada sevişme banane. aahahhaha çok samimi lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 başıma bi iş gelmeyecekse ben de fistanı seviyomuyum sevmiyomuyum bilmiyorum Bu arada: Kayıt Tarihi: 25/10/2007 09:56 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 demek ki 2017 yilindayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 fede said: Chaotic said: üzülürüm ben sen karışma! 10 yıldan fazladır üye olduğum forumu abazan zavallı cahiller milli parkına çevirdiniz zaman içerisinde yavaş yavaş. eskiden burada mizah dergilerinde görülmeyecek kalitede espiriler yapılırdı, ekşisözlüğün yalakası gibi davranmazdı kimse alelade bir site işte gözüyle bakılırdı, 4chan ı türkiyede ilk keşfeden insanlar bu sitedeydi, mmorpg in türkiyedeki ilk oyuncularının çoğunun bulunduğu, hem iyi eğitim almış hem de bilişim dünyasının içindeki, hırslı sivilceli olmayan, aptal internet trendlerini kendi gerçeği haline getirmeyen, iki günde bir vizyonu değişmeyen, bazen bir espiri yaptığında anlamak için bir oyunu bitirmek zorunda kaldığın ama sonrasında ehirih diye gülebildiğin insanların olduğu bir site idi. şimdi o adamlardan birkaç tane kaldı ve siz geldiniz. ona üzülüyorum ben. sana değil. sen git seviş yada sevişme banane. aahahhaha çok samimi lan ahahah evinde beslesene beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 kendimi zor besliyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 espri anlamak için de oyun bitirmek ne keyifliymiş lan yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar