Bunises Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 http://eveboard.com/pilot/Sir_Bunises carrier bpc bpo bir sürü gemi 2b parası + 90 günlük ödenmiş accounttur. 2 tane miner+logistic+prober account vereceğim. Bu hediyedir. İstemezseniz başkasına veririm. 0 551 207 92 52 telefon budur. Msn: [email protected] telefondan arayamıyorsanız mesaj atın. onuda yapamıyorsanız çağrı bırakın. Müsait olunca ararım. Fiyat için PM veya Tel vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hayırdır abi neden satıyorsun_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Normalde ikinci el kısmında vardı;ama burayada ekleyim dedim. Artık iç güç, uğraşmak istemiyorum. Ben onu bırakamıyorum; o beni bırakırsa kurtulurum bari:D Skill e bırakıp oynamıyorum; bu seferde yok şu değişmiş bu değişmiş diye geri dönüyor insan. En iyisi toptan prizi çekmek^^ Evlenecek arkadaşlara tavsiye etmiyorum.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 en sevmediğim tarafımızdır bu oyunlar :( ,bir kere tevbe ettik ve 2 buçuk ay kadar netten uzak kaldık ama ama akabinde gümbür dönüş /dönüşümüz muhteşem oldu /tövbe,tövbe// yaptık /2009 mayısında/ halâ sıyrılabilmiş değiliz.eğer böyle bir karar vermiş isen inşâAllah istikrarlı olur bizlere de dua ette bizler de bu hal ile hallenelim oyun olmayan hayatta muvaffakiyetler kardeşim. baki selâmlar O/ /bize soracak olursan yine de sen satma dursun kendarda skil kasmaya devam et nasıl olsa paran d var arada sadece skilleri kontol et ve burdakı kadim doslarına en azından lokalden,korptan selâm ver,bakarsın içinden bir ses geri don der,hem bakarsın yenge de evecidir :) / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adem61 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Evlilik coğu kişi için yeni şeylerin başlaması sorumluluk ve zaman kısıtlığı olarak görünüyor galiba bende bir zamanlar böyle düşünüyordum. gel görki ilerleyen günlerde (ay değil gün ) insan karşı tarafı incitmemek yıpratmamak için az da olsa ondan uzak kalması gerektiğini anlıyor. yoksa işler karışıyor evliliklerdede kişilerin özel yaşantısı olmalı aksi taktirde o evlilik cok sıkıcı ve cok cekişmeli gecer.Bence oyunu bıraakma biraz ara ver zaten ilerde eşin seni oyuna teşvik edecek bu sözümüde unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 adem61 said: Evlilik coğu kişi için yeni şeylerin başlaması sorumluluk ve zaman kısıtlığı olarak görünüyor galiba bende bir zamanlar böyle düşünüyordum. gel görki ilerleyen günlerde (ay değil gün ) insan karşı tarafı incitmemek yıpratmamak için az da olsa ondan uzak kalması gerektiğini anlıyor. yoksa işler karışıyor evliliklerdede kişilerin özel yaşantısı olmalı aksi taktirde o evlilik cok sıkıcı ve cok cekişmeli gecer.Bence oyunu bıraakma biraz ara ver zaten ilerde eşin seni oyuna teşvik edecek bu sözümüde unutma. arkadaşa kesinlikle katılıyorum...>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 adem61 said: Evlilik coğu kişi için yeni şeylerin başlaması sorumluluk ve zaman kısıtlığı olarak görünüyor galiba bende bir zamanlar böyle düşünüyordum. gel görki ilerleyen günlerde (ay değil gün ) insan karşı tarafı incitmemek yıpratmamak için az da olsa ondan uzak kalması gerektiğini anlıyor. yoksa işler karışıyor evliliklerdede kişilerin özel yaşantısı olmalı aksi taktirde o evlilik cok sıkıcı ve cok cekişmeli gecer.Bence oyunu bıraakma biraz ara ver zaten ilerde eşin seni oyuna teşvik edecek bu sözümüde unutma. nişanlıma okudum, çok doğru dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 neden satiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Çok uzun bir hikayesi var. İçler acısı bir kış gününde başlayan... diye başlasam ne olacak. Oyunu bırakmak istiyorum. Bırakamıyorum. Bırakınca geri başlıyorum:P En kesin çözüm satmak.=) Satınca başlayamazsın:P Kısa hikaye. Team speakten görüşebiliriz. Corp'uma başvurunuz:) Telefonda verdim. Team speak teki geyik güzel ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar