Bunises Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 http://eveboard.com/pilot/Sir_Bunises carrier bpc bpo bir sürü gemi 2b parası + 90 günlük ödenmiş accounttur. 2 tane miner+logistic+prober account vereceğim. Bu hediyedir. İstemezseniz başkasına veririm. 0 551 207 92 52 telefon budur. Msn: [email protected] telefondan arayamıyorsanız mesaj atın. onuda yapamıyorsanız çağrı bırakın. Müsait olunca ararım. Fiyat için PM veya Tel vs.
Bunises Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Normalde ikinci el kısmında vardı;ama burayada ekleyim dedim. Artık iç güç, uğraşmak istemiyorum. Ben onu bırakamıyorum; o beni bırakırsa kurtulurum bari:D Skill e bırakıp oynamıyorum; bu seferde yok şu değişmiş bu değişmiş diye geri dönüyor insan. En iyisi toptan prizi çekmek^^ Evlenecek arkadaşlara tavsiye etmiyorum.:P
destur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 en sevmediğim tarafımızdır bu oyunlar :( ,bir kere tevbe ettik ve 2 buçuk ay kadar netten uzak kaldık ama ama akabinde gümbür dönüş /dönüşümüz muhteşem oldu /tövbe,tövbe// yaptık /2009 mayısında/ halâ sıyrılabilmiş değiliz.eğer böyle bir karar vermiş isen inşâAllah istikrarlı olur bizlere de dua ette bizler de bu hal ile hallenelim oyun olmayan hayatta muvaffakiyetler kardeşim. baki selâmlar O/ /bize soracak olursan yine de sen satma dursun kendarda skil kasmaya devam et nasıl olsa paran d var arada sadece skilleri kontol et ve burdakı kadim doslarına en azından lokalden,korptan selâm ver,bakarsın içinden bir ses geri don der,hem bakarsın yenge de evecidir :) /
adem61 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Evlilik coğu kişi için yeni şeylerin başlaması sorumluluk ve zaman kısıtlığı olarak görünüyor galiba bende bir zamanlar böyle düşünüyordum. gel görki ilerleyen günlerde (ay değil gün ) insan karşı tarafı incitmemek yıpratmamak için az da olsa ondan uzak kalması gerektiğini anlıyor. yoksa işler karışıyor evliliklerdede kişilerin özel yaşantısı olmalı aksi taktirde o evlilik cok sıkıcı ve cok cekişmeli gecer.Bence oyunu bıraakma biraz ara ver zaten ilerde eşin seni oyuna teşvik edecek bu sözümüde unutma.
uLToR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 adem61 said: Evlilik coğu kişi için yeni şeylerin başlaması sorumluluk ve zaman kısıtlığı olarak görünüyor galiba bende bir zamanlar böyle düşünüyordum. gel görki ilerleyen günlerde (ay değil gün ) insan karşı tarafı incitmemek yıpratmamak için az da olsa ondan uzak kalması gerektiğini anlıyor. yoksa işler karışıyor evliliklerdede kişilerin özel yaşantısı olmalı aksi taktirde o evlilik cok sıkıcı ve cok cekişmeli gecer.Bence oyunu bıraakma biraz ara ver zaten ilerde eşin seni oyuna teşvik edecek bu sözümüde unutma. arkadaşa kesinlikle katılıyorum...>:D<
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 adem61 said: Evlilik coğu kişi için yeni şeylerin başlaması sorumluluk ve zaman kısıtlığı olarak görünüyor galiba bende bir zamanlar böyle düşünüyordum. gel görki ilerleyen günlerde (ay değil gün ) insan karşı tarafı incitmemek yıpratmamak için az da olsa ondan uzak kalması gerektiğini anlıyor. yoksa işler karışıyor evliliklerdede kişilerin özel yaşantısı olmalı aksi taktirde o evlilik cok sıkıcı ve cok cekişmeli gecer.Bence oyunu bıraakma biraz ara ver zaten ilerde eşin seni oyuna teşvik edecek bu sözümüde unutma. nişanlıma okudum, çok doğru dedi.
Bunises Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Çok uzun bir hikayesi var. İçler acısı bir kış gününde başlayan... diye başlasam ne olacak. Oyunu bırakmak istiyorum. Bırakamıyorum. Bırakınca geri başlıyorum:P En kesin çözüm satmak.=) Satınca başlayamazsın:P Kısa hikaye. Team speakten görüşebiliriz. Corp'uma başvurunuz:) Telefonda verdim. Team speak teki geyik güzel ama:)
Öne çıkan mesajlar