yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 geçmiş olsun herkese kolay diyolar ama benim elim ve beynim biraz soğuk olduğu için birçok yapabilceğim soruyu sonuna getiremedim bir de tüm trigonometri formüllerini ezberlemiştim son hafta bir tek tan(a+b)'yi hatırlamıyordum ve sınavda o çıktı sina+b/cosa+b falan yapayım dedim ama yemedi ya ühüh küreli küplü soruyu da kağıdı verdikten sonra kafamda çözdüm lanet olsun :D ed-sos'da üstün performans göstermedikçe akşamcı olacağım gibi seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 abi hatırlasaydın keşke tan(a+b)= tana+tanb/1-tana.tanb baya kolay sorular vardı benim matematikten pek bi beklentim yoktu edebiyat kasıyodum çünkü baya fulle yakın yapmayı planlıyodum durum böyle olunca baya üstünde geçti beklentilerimin. haftaya edebiyat sınavında 52 53 net yaptıktan sonra rahatım artık. şimdi bi de dil sınavım var ona gidicem hey allahım :D kendilerini affettirmek için baya kolay sormuşlar sanırım geometriden normalde hiç ama hiç yapamıyodum 8 tane işaretledim eminim bi de.. neyse ben dil sınavına kaçar haydin görüşürüz akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 çok kolaydı be sevinemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bu ne lan çok kolaydı sınav ahuaha. 65 net yaptım ben bile en son calculusu 2 sene once gorduk. cok full yapan cıkar bu testte. ygs den sonra QQ lara karsilik olsun diye kolay sormuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Bana ygs kolay gelmişti, bu zorladı bu sefer hey allam ya :D Mat'ta 2 3 boşum vardı ama 43 net fln gelir heralde. Geoda da yine 2 3 boş ama onda da 22 fln bekliyorum. Ama kolay değildi yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Puwz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Selam millet,tüm lyszedelere,bu haftasonundaki sınavlarda başarılar. lysler beklenen kolaydı.Hele lys 4 genel kültür sınavı gibi birşeydi. Saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar