aynalitahir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bok gibi bölüm. dert etmene gerek yok yat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Flassh said: sen benim kafadansın belli, o yüzden açık açık diyim bizden bişi olmaz :P hazırlıkta öğretmiyorlar ünide almancayı yabancı öğrenciler için 1 sene falan öğretiyolar la o kadar da değil de yok ben sonuna kadar kovalıcam abi olucak yani seve seve olmazsa da olucak Bella said: bir de dil dile değmeden öğrenilmez var. o bakımdan düşün. tabi bi de o var eh ne de olsa yaz yaklaştı öğreniriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 uluslararası ticaret eski sisteme göre 1.bölümden almıyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Yok hayır Dartanian. Eski sisteme göre de 2. bölümden alıyodu zaaten senin dediğin dış ticaret ya da lojistik olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 küheylan said: e o zaman ne ağlıyon olm burda? ağlıyorum anlamadın mı hala başkannn aynalitahir said: bok gibi bölüm. dert etmene gerek yok yat uyu. saçmalama lütfen aradaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 şifreler hazır mı gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Bakalım bu sefer ne çıkıcak merakla bekliyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Benim bahsetiğim uygulamalı bilimlerdeki hazırlık + 4yıllık olan uluslararası ticaret.Yüksekokul diye geçiyo ve ygs 6 ile alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Dartanian said: Benim bahsetiğim uygulamalı bilimlerdeki hazırlık + 4yıllık olan uluslararası ticaret.Yüksekokul diye geçiyo ve ygs 6 ile alıyo. Boğaziçinde öyle ygs-6 ile alıyor ygs zamanında baya bi ümitlenmiştim kastırmıştım hatta en son 28binle almış boğaziçi uluslararası ticaret ama olmadı baya girdi sınav da özellerin ve bazı devlet üniversitelerinin genelinde şimdiki puan sistemiyle tm-1 den alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Puan düşük gelirse celal bayarda da var ama tavsiye etmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Var mı bu bölümü okuyan pati baya ya? O değil de %50 tutsa zor da olsa okuyacağım artık bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Bu arada celal bayarda okuyorum ben, bayaa önemseniyo bu bölüm okulda ve eğitimi kötü değil.Manisada yapamam diyosan izmirde ev tutup 45dklık bi yol ile gitgel yaparak son tercihlere illa ki uluslararası ticaret diyosan yazılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Ulus. Ticaret ve İşletmecilik (%50 Burslu) 4 60 60 TM - 1 191552 - 343.081 2251065 İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Ticaret (İngilizce) (%50 Burslu) 4 17 17 TM - 1 239902 - 325.970 2101576 HALİÇ ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Ticaret ve İşl. (%50 Burslu) 4 5 5 TM - 1 243812 - 324.697 2081567 DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Ticaret ve İşl. (%50 Burslu) 4 10 10 TM - 1 282741 - 312.934 2041594 BEYKENT ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Ticaret (%50 Burslu) 4 30 30 TM - 1 306081 - 306.362 2201079 İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Ticaret 4 40 40 TM - 1 313378 - 304.393 2231478 OKAN ÜNİVERSİTESİ Uluslar arası Ticaret (%50 Burslu) 4 10 10 TM - 1 316682 - 303.500 2111711 IŞIK ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Ticaret (%50 Burslu) 4 20 20 TM - 1 328524 - 300.349 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 abi şaka gibi ben %50 burslu rahat giriyorum geçen seneye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Ben de o bölümü düşünüyorum. Boğaziçi İktisat olmazsa artık Boğaziçi Uluslararası Ticaret yazarım. Belli olur bir iki haftaya :D Güzel bölüm baya, zamanında çok araştırdım. İş bulma olanağı da parası da iyidir. Yeditepe'dekine puanın yetmiyorsa İstanbul Aydın Üniversitesi'nde de olması lazım ona da bir bak derim. Edit: Yazmışsın zaten Aydın'ı pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Boğaziçi uluslararası ticaret'i ygs-6 dan alıyor ilk sınavda ilk 30binin içindeysen sıkıntı yok girersin. Hayalim orasıydı ama olmadı yapıcak bişey yok :) Ha bi de evet iş olanağın çok fazla, hocaların arkadaşlarından bi kaçı bu bölümü bitirmiş ve şu anda İtalya'da deli para kazanıyormuş. Lojistik de düşünülebilir 4 yıllık. 60 bin açık var şu anda. Bi tanıdığım 2 senelik lojistik bitirdi şu anda TNT'de stajyerlik yapıyor ki büyük ihtimalle kalıcı olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 İlk 6bindeyim, ama yine de önümdeki 50 kişi fikrini değiştirip yazsa açıkta kalırım, ondan arada bakıyorum LYS'e de :) Dediğin gibi uluslararası lojistik de düşünülmesi gereken bir seçenek. Aynı şekilde uluslararası finans da.. Ama sadece Yeditepe'de var sanırım. Arkadaşımın abisi Yeditepe lojistik mezunu, şuan İngiltere'de bir şirkette dış ticaret uzmanı olarak çalışıyor. Tam emin değilim ama marketing tarzı bir master yapmıştı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bu arada puanlara bir bakayım dedim, illa İstanbul'da istiyorsan yine özellerden Beykent, Doğuş, Okan üniversiteleri var. Mesela doğuşta ekonomi ve finans bölümü 255 puanmış %50 burslu. Okan'da da lojistik %50 burslu 291 puanmış. Bi de ilgini çeker mi bilmiyorum ama Beykent'in %50 burslu iktisat, işletme bölümleri 261 ile 280 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=RBN7wyNWgpw&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 puanlamalarla-netlerle falan haddinden fazla adeta bir rehberlik hocasıymışcasına haşır neşir olan varsa bir sorum olacak. özelden sorayım daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Senin baya iyi ygs o zaman ya be benim alakam yok senin ygsnle :) Uluslararası ticaret ya da lojistik istiyorum başka bi bölüm fikri yok su anda kafamda ama tabi alternatifler olucaktır puana göre illaki.. Uluslararası ticaret baya sağlam bölüm üzerine bişeyler koyarsan eğer çok deli para kazanırsın biraz da kafayı çalıştırırsan eğer üstüne bi de 2 tane sağlam yabancı dilin varsa tamamdır deyme keyfine.. Sen hertürlü girersin, ben sanmıyorum kalkıp da insanların yazıcağını. Çok sevindim senin adına hayalimdeki bölüme gidiceksin inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Saol dostum umarım :) Bak neredeyse her özelde var o bölüm, sen de LYS'ni yüksek tutup girmeye çalış. Olmicak şey değil, Hele edebiyat o kadar çok puan getiriyor ki. 1 haftanı versen, full çalışsan 56'da 50 üzerine rahat çıkarsın. O puan da taşır seni istediğin bölüme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Evet haklısın kardeşim neyse bundan sonrasını özelden devam ederiz daha fazla kalabalık yapmayalım burda :) 1,5 hafta var edebiyat sınavına 45 falan yapıyorum şimdi 50yi görüp geçmem gerek zaten hertürlü ama şu anda bile %50 burslu gidebiliyorum hesaplarıma göre.. Neyse özelden devam.. yav said: puanlamalarla-netlerle falan haddinden fazla adeta bir rehberlik hocasıymışcasına haşır neşir olan varsa bir sorum olacak. özelden sorayım daha iyi... Valla ben elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Artık yatıyorum ve yarının olmasını bekliyorum, malum sınav.. İnşallah istediğimiz gibi geçer.. Herkese başarılar.. PATİ! Şans'a ihtiyacımız var, şans dileyin! =) İyi geceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 YES! beklentimin çok üstünde geçti huhuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar