snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Ne yapmalıyım sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ders calis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yapamıyorum 3 olucak hala basmıyor kafam matematikte bazı konulara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 oha bugün düşündüydüm lan ne zaman sınav diye. olm yine iyisiniz havalar falan çok kafanızı çelmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 allahtan çelmiyor yani Antalya'dasın söylediğin şeye bak bi de havaları geçtim de oturamıyorum masa başına artık ben yaa nolursa olsun moduna girdim %50 özel tutturayım gideyim artık mantığıyla gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bi de kendimi liseli gibi hissediyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 5 gun kala hala mat2 sorunlarin varsa cok umitlenme random sallasan bile girersin ozel bi yerlere bi surru turedi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 küheylan abin seni bi aç aça götürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 çılgın gibi yağmur yağıyor olm antalya'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 küheylan gel aç aça gidelim lan şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 senle işemeye bile gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 aç aç ne ya? @fin mat2de illaki hala sorunlar var tabi bütün konuları bitirmek mümkün değil benim açımdan %50 istiyorum %100 burssuz girmek istemiyorum pederi o kadar sıkıntıya sokamam gerçi bilmiyorum sınav geçtikten sonra düşünücez bunları da bi de viyana alternatifim var ama ben türkiye'de okumak istiyorum nedense önceden gayet istekliydim yurtdışı muhabbetine de şimdi bittikten sonra giderim diyorum iyce karıştım ben ya 5 gün kala aradaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 =( abi viyanaya git etimesguta gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 snarveien said: yapamıyorum 3 olucak hala basmıyor kafam matematikte bazı konulara 3 olacak dediğin 3. girişin mi sınava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bi gir sınava bakalım hele. neyse halin çıksın falin. gerisini sonra düşünürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 aynen öyle 3. girişim ilk seneden puan düşmesi mevcuttu o yüzden bu kadar sarktı üniversite işi. ayrıca evet bugün nasıl bi yağmur yağdı ya şaka gibiydi hayatımda hiç bu kadar hazırlıksız ve hiç bu kadar ıslanmadım ajhgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Tyrannus said: =( abi viyanaya git etimesguta gitme istanbul yahut izmir istiyorum viyana en ama en son tercihim şu anda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 neyse bi gir çık da düşünürsün ben son 3 günümü küheylanla geçirmiştim.sınav da iyi olmuştu sen de küheylanla geçir küheylan al adamı gezdir biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 viyana alternatifin varsa viyana'ya git. napcan istanbul'da birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ısparta'ya gel kankut. eve çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 hem antalya'ya da yakın. 3mum var bira içer konslarla muhabbet ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Adamın 3. girişi ya. Viyana'ya göndereceksiniz, disiplinden bi 10 sene de orada kaybedecek. LYS kas kanka sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ben yine patladım, calısmıyorum bunalındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bence bir göz at snarcım http://forum.paticik.com/read.php?23,5633084 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar