calippo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 birikmiş apartman aidatımı ödemek için bu kitabı satıyorum. kitabın durumu gayet iyidir. 40 liraya almıştım ama kitaba değer bicemeyeceğimden sizin fiyat önerilerinizi bekliyorum. istanbul içinde elden teslim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ben bir otostop tutosu vereyim bari bu sıkıntıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 fiyat açısından fikir olsun diye mesaj: arkadaşım idefixten 24 liraya almıştı kargo paylaşmıştık ben de bikaç kitap almıştım 26ya 27ye falan gelmişti ona toplam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 sıfırı 24 liraya geldiyse ben ikinci eli anca 10 liraya satabilirim. yetkililere sesleniyorum. konuyu kapatın. 10 liraya alıncak kitap yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yok ama o kampanyaydı, şu aralar yine 40tan satıyo olabilirler. ama yine de sen fiyatını kendin belirle derim, yoksa alacak olan adam düşük fiyat verse haklı olarak SIFIRI24LİRARERÖRERÖ diyebilir satmam o fiyata desen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 25 e bırakıyorum koca kitabı o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar