Logan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 adını bir türlü hatırlayamadım. bir kaleci vardı ne zaman oyuna girse gol yerdi allahın eziği bişeydi. neydi adı hatırlayan varmı? hatta bir bölümde wakabayashi sakattı ama oynamaya devam ediyordu. topun çıkmasını önlüyordu oyun durmasın, oyundan alınmasın diye. sakat sakat devam etmişti sırf o kazmanot girmesin diye oyuna. ne gıcık bir adamdı, geleni geçeni alırdı.. (ayrıca tsubasa'nın soyadı neydi?)
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Oozora Tsubasa (soyad, ad)[signature][hline]too much, too young
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 eyvallah, kaldı şimdi kalecinin adı. neydi yahu sabahtan beri kafama takıldı bulamıyorum. aklımada nerden geldiyse..
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Valla ben bir kaleci hatırlıyorum ama o direkleri kullanarak top kurtarıyordu[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 yok benim bahsettiğim kaleci tam anlamıyla kazmanın önde gideniydi. hayrettin'in çizgifilm modeli anlayacağınız. tsubasa 6 tane mi ne atmıştı bi maçta, buna karşılık adam 7 tane içeri almıştı. aynı şekilde galatasaray'ın penaltılara kalan bir kupa maçında hayrettin 15 penaltı yeme başarısını göstermiştir.. neydi adı yahu? hatırlayan yok mu böyle kısa saçlı bi tipti, nankatsu'da oynuyodu sonra bi halt olamadı?
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Gabe_Logan, 14 Ağustos 2004 21:43 tarihinde demiş ki: galatasaray'ın penaltılara kalan bir kupa maçında hayrettin 15 penaltı yeme başarısını göstermiştir.. hatırlatman şart mıydı :lol:[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 o 15 dili 18'dir. e sonuçta rakip kaleci de 17 yemiştir yani.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: LvL_Sabo, 15 Ağustos 2004 01:56 tarihinde demiş ki: o 15 dili 18'dir. e sonuçta rakip kaleci de 17 yemiştir yani. baya bir sene olmuş unutmuşuz tabi. bir de rakip kaleci 18.'yi kurtardı, ancak hayrettin kurtaramadı :)
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 vakabayahşi :)[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka?
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 en sonunda nankatsunun kadrosunun buldum, ahanda morizaki imiş.. http://users.animanga.com/saint/tsubasa/time.htm 2 gün kastırdı beni allahın kazması yav..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 yonucunun sutu nereye çeliceğini anlıyordu sut gelmeden falan[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya dün sabaha karşı tsubasa izledim debunlar büyümüş ama bütün japon ligindekiler olmuş japonya milli takımına :) tsubasa vakabayashi vakaşimazu falan :) işte vakaşimazu soruyordu teknik direktöre maçta kadroya kim alıncak falan hoca seni değil vakabayashi yi alıcam falan dedi bu iyice bozuldu sonra işte giderken takım arkadaşlarına söledi artık burda kalmamın bir sebebi olamaz hede hödö ... tam giderken hugo yoshiro muydu magnum şut vuran esmer bi cocuk vardı o bi koydu topu bu bakmadan tek eliyle tuttu falan waoşş olduk :) eheha ondan sonra o gidince çift kale antreman a morisaki girsin dedi antreman da teknik direktör tam ismini not etmiştim ki :) sen bulmuşun ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 nerde izledin tsubasayı[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 harbi kingpin nerde izledin kardeş?[signature][hline]Madcat..
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 kanal d[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bende 1-2 bölümünü izledim, vakabayaşi alman takımında mı ne oynuyodu ve kalede vakaşimazu vardı. o meiba mıdır nedir bi takım vardı hyuga'nın oynadığı, oraya gelen kaleci vakaşimazu'ydu galiba.. japon milli takımı da psikopat olmuş. tsubasa, hyuga, misaki falan aynı takımda..
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya şapkalınnı adı Gonzo vakabayashi degilmiydi ? bu kazma dediginizde soy ismi vakabayashi[signature][hline] .: DeviantArt :. my world my reality
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: drizzt_chosen, 15 Ağustos 2004 01:49 tarihinde demiş ki: said: Gabe_Logan, 14 Ağustos 2004 21:43 tarihinde demiş ki: galatasaray'ın penaltılara kalan bir kupa maçında hayrettin 15 penaltı yeme başarısını göstermiştir.. hatırlatman şart mıydı :lol: Onu bırak hayrettin gibi bir efsaneyi biz gs lilerin aklına getirip öle bir kaleciden oldugumuzu bize hatırlatmak zorundamıydın [signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 19 Ağustos 2004 02:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Bıshop, 18 Ağustos 2004 23:34 tarihinde demiş ki: ya şapkalınnı adı Gonzo vakabayashi degilmiydi ? bu kazma dediginizde soy ismi vakabayashi şapkalı gonzo vakabayashi tamam da benim kazma dediğim morizaki, vakabayashi'nin yedeği. ne zaman girse gol yerdi mutlaka. morizaki'nin şapkası da yok. bide vakaşimazu var o da eski hyuga'nın takımında oynamıştı bi ara galiba, biraz karışık işte.. said: DIEMASTER, 19 Ağustos 2004 02:22 tarihinde demiş ki: said: drizzt_chosen, 15 Ağustos 2004 01:49 tarihinde demiş ki: said: Gabe_Logan, 14 Ağustos 2004 21:43 tarihinde demiş ki: galatasaray'ın penaltılara kalan bir kupa maçında hayrettin 15 penaltı yeme başarısını göstermiştir.. hatırlatman şart mıydı :lol: Onu bırak hayrettin gibi bir efsaneyi biz gs lilerin aklına getirip öle bir kaleciden oldugumuzu bize hatırlatmak zorundamıydın gerçekten hayrettin bir efsane. psg ile oynuyoduk istanbul'da. 2-0 üstündük herşey süperdi ama sonra ne oldu? hayrettin aynı dakika içinde 2 gol yedi ve 2-2 oldu. yemin ediyorum aynı dakikada uzaktan gelen 2 topu aldı içeri. sonra biz maçı 4-2 kazandık gerçi ama fransa'da 4-0 yenildik ve elendik. acaba kalede kim vardı? morizaki'nin gerçek versiyonu! (hangi kupaydı hatırlamıyorum)
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: screamer, 14 Ağustos 2004 21:36 tarihinde demiş ki: Valla ben bir kaleci hatırlıyorum ama o direkleri kullanarak top kurtarıyordu Evet Hatta Sarışın Bi Kaleciydi Bu Kaleci Kimdi Ya Bende Hep Merak Ediorum?[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie?
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 vakabayaşi bir aralar idolumdü...:)
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 kalp hastası bi çocuk vardı onun adı neydi yaws?[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Zerokull, 22 Ağustos 2004 01:13 tarihinde demiş ki: kalp hastası bi çocuk vardı onun adı neydi yaws? misugi'ydi sanırsam..
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ya kanal d de kacta yayınlanıo canım izlemek istedi[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: RaVena, 20 Ağustos 2004 13:00 tarihinde demiş ki: said: screamer, 14 Ağustos 2004 21:36 tarihinde demiş ki: Valla ben bir kaleci hatırlıyorum ama o direkleri kullanarak top kurtarıyordu Evet Hatta Sarışın Bi Kaleciydi Bu Kaleci Kimdi Ya Bende Hep Merak Ediorum? Yok ben sarışını demiyorum metalci tipli siyah saçlıyı diyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Öne çıkan mesajlar