Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hmm demek orda biryer var.. bir ara gidip bakmalı ama fiyatı armada ile hemen hemen eşit..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 vallaha daha önce hiçbir topici bu kadar uplamamıştım :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Brook Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Msn'den sorsaydın anlatırdım tektek. :) Şimdi istanbul yolunda opet benzinliğinin hemen yanında var.Ankara'daki en iyi yer orası.Adamlar gerçekten profesyonel yapıyolar.Kapalı ve açık pistleri var. Açık pist f1 Almanya pistinin örneği. Adamlar kursunu bile veriolar 730.000.000 tl.ye Biz 10 dakikasına 10 milyon verdik. Birde Armada alışveriş merkezinin yanında var. Ancak pek tavsiye etmem 6 dakikası 15 milyondu galiba. yuvarlak sıradan bi pisti var..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hmm 730tl de az para değil :) o benzinliğin tam yerini bilen varmı[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 istanbulda 15 dakikasi 30 milyondu en son[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 istanbul'da bayağı bi pahalıymış :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Çüşş biz 10 dksını 12 milyona yapıyoruz. 5 dk sıda 8 milyon..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 İstanbulda tuzlayı azcık geçince 5dk 6 10 dk 10 milyon..akşam giderseniz 5dk yı 5 mil. yapıyorlar.. Maltepedekini hiiiiççç önermem..viraj denen bişi yok bizim gittiğimiz çok daha iyi bir pist tabi ulaşım olayı herkes için kolay değil.. Bir ara paticik karting buluşması yapalım :D minicik kartcik :P[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 oley bea :) ankara'daki armada'da üyelik sistemide yapacakmış adamlar inşallah uygun bir fiyat olurda katılırım hemen :) *!sevinir*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Burada 15 dakikası 10 milyon ;))) Buradaki Pistin rekor tutucusunun 2 saniye gerisindeyim... Ayağını gazdan çekmeden ve fren kullanmadan Yarışacak var mı? ;][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ahanda tuzlada türkiyenin en iyi pisti var 10 dk 12 milyon:) sordum adama benzin getirsem olurmu dedim olmaz diyo:P Halfmumi yarışırım lan ben senle:)[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar durur
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 kiloda çok önemli ya[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 valla ben 70 kiloyum altımdaki araç iyise basınca gidiyorum böyle çünkü benden hafif bi arkadaşım var sayılmaz:D anaa natural var natural gellan gokart yapacez[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar durur
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Halfmumi, 08 Eylül 2004 05:13 tarihinde demiş ki: Burada 15 dakikası 10 milyon ;))) Buradaki Pistin rekor tutucusunun 2 saniye gerisindeyim... Ayağını gazdan çekmeden ve fren kullanmadan Yarışacak var mı? ;] bu olayı nasıl yapıyorsun :-?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 zevkli olsa gerek[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp|
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Halfmumi, 08 Eylül 2004 05:13 tarihinde demiş ki: Burada 15 dakikası 10 milyon ;))) Buradaki Pistin rekor tutucusunun 2 saniye gerisindeyim... Ayağını gazdan çekmeden ve fren kullanmadan Yarışacak var mı? ;] Ankaraya yakın bi yer bulursan gelirim. You'll eat my dust kid. :p eheh[signature][hline]No signature...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: BlacKDagger, 09 Eylül 2004 04:34 tarihinde demiş ki: zevkli olsa gerek zevklimi süper.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ankara ostimde var bi tane . dakikası 1m .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 zgrw nerede yeri tam olarak? birde pist nasıl..?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 http://www.altinpark.com/home.aspx?id=3.20&lang=tr altınpark da warmışh [Bu mesaj bravecik tarafından 10 Eylül 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 vay be altınpark'da da varmış.. hmm iyi oldu yarın opet'in yanındaki yere gidicem :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 2) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
Öne çıkan mesajlar