Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Go Kart

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Acaba ankara'daki patiler ankara'da go kart pistleri nerelerdir? fiyatları nereledir? birde go kart klüpleri varmıdır? bilen varsa cevaplayabilirmi :)
armada'daki go kart pistini kullandım go kart çok zevkli bir olay :)
5dk'sı 8 milyondu acaba go kart yapanlar normal mi fiyat..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Zuu Zuu
Mesaj tarihi:
çok kazık bişi ya bu
tmm zevkli felan ama o kadar para vermem
antalyada 5 dk sı 8 milyondan fazla bişiydi onu biliyorum[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Mesaj tarihi:
Ayvalık Sarımsaklıda Yaklaşık 70 metrelik bi pistter 8 turu 2 milyon. Biz gece 3 de kimse yokken kapamıştık orayı 5 kişi yarışmıştık çok zevkliydi. Birbirine giren girene arkadaşın birinin sırtı tutuldu 2 gün yattı zuahua :lol:[signature][hline]Nefr, 02 Eylül 2004 18:41 tarihinde demiş ki:
ben karimi ya da kocami aldattigim icin hapis yatmak istemiyorum
Mesaj tarihi:
Ankara cemre parkında 1.1 kilometrelik üstelik gerçek şikanlar virajlar barındıran (yani lastiklerle falan oluşturulmamış) güzelim pist, belediyenin, işi gücü olmayan teyzelere yaranmak için onlara çekirdek çitleme alanları yaratma hevesi yüzünden kaldırıldı. Topunun...[signature][hline]Üzüldüm...
Mesaj tarihi:
Yazık olmuş. motorsporlarının içinden adamların yönettiği bi karting organizasyonu vardı. Benimde kartinge başlama sebebim orayı işleten adamdı. Bi kere bile yarışmamış olman yazık. Cemre parkı yenimahalle-demetevlerden batıkente doğru gimat yolunda. sağ tarafta hatta :)[signature][hline]Üzüldüm...
Mesaj tarihi:
Konya'dakinin fiyatını vereyim istersen buraya gel misafir edelim orc_lord ne dersin ;)
burada dakikası 1 milyon
fakat;
20 mil. 30dk.
15mil. 17,5dk. gibi avantajlar veriorda bana pek inandırıcı gelmedi arada kaynıyor :)[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| ||
²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
Mesaj tarihi:
aslinda guzel bir sey go-cart ama 116 kilo olunca arkadaslarini toplayip gittigin her seferinde pilotajin super olmasina ragmen en geride kaliyorsun bu benim asabimi bozuyor yoksa guzel bir sey. ankarada en son gecen sene demetevlerde bir parkta vardi orda binmistim . fiyati ne kadardi hatirlamiyorum[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
evet virajlarda aslinda bir avantaj ama herhalukarda yavas gidiyorsun iste eheh.
ankarada baska bir yerde bilmiyorum[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
gimatta istabul yolu çıkışında opet benzinlik arkasında güzel mekan 10 min 10 min :)[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
There is no darkness, only ignorance..

• Yeni Oluştur...