Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Acaba ankara'daki patiler ankara'da go kart pistleri nerelerdir? fiyatları nereledir? birde go kart klüpleri varmıdır? bilen varsa cevaplayabilirmi :) armada'daki go kart pistini kullandım go kart çok zevkli bir olay :) 5dk'sı 8 milyondu acaba go kart yapanlar normal mi fiyat..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ah topici keşke patinaj bölümüne açsaydım :) biraz hatalıyım kusura bakmayın.. :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
kermit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 çok kazık bişi ya bu tmm zevkli felan ama o kadar para vermem antalyada 5 dk sı 8 milyondan fazla bişiydi onu biliyorum[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: orc_lord, 04 Eylül 2004 21:31 tarihinde demiş ki: ah topici keşke patinaj bölümüne açsaydım :) biraz hatalıyım kusura bakmayın.. :( olmuş artık ;)[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Pahalı mahalı ama herşey bu kadar zevk vermez be.[signature][hline]Üzüldüm...
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 boyut sınırı varmı?[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben en açısından soruyorum :)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yok sanıyorum sınır benim gibi uzun boylu ve şişman biri sığdığına göre sığar herkez rahat..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
zagorx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ayvalık Sarımsaklıda Yaklaşık 70 metrelik bi pistter 8 turu 2 milyon. Biz gece 3 de kimse yokken kapamıştık orayı 5 kişi yarışmıştık çok zevkliydi. Birbirine giren girene arkadaşın birinin sırtı tutuldu 2 gün yattı zuahua :lol:[signature][hline]Nefr, 02 Eylül 2004 18:41 tarihinde demiş ki: ben karimi ya da kocami aldattigim icin hapis yatmak istemiyorum
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ankara cemre parkında 1.1 kilometrelik üstelik gerçek şikanlar virajlar barındıran (yani lastiklerle falan oluşturulmamış) güzelim pist, belediyenin, işi gücü olmayan teyzelere yaranmak için onlara çekirdek çitleme alanları yaratma hevesi yüzünden kaldırıldı. Topunun...[signature][hline]Üzüldüm...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ankara cemre parkı'da neresidir? hiç duymadım..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Yazık olmuş. motorsporlarının içinden adamların yönettiği bi karting organizasyonu vardı. Benimde kartinge başlama sebebim orayı işleten adamdı. Bi kere bile yarışmamış olman yazık. Cemre parkı yenimahalle-demetevlerden batıkente doğru gimat yolunda. sağ tarafta hatta :)[signature][hline]Üzüldüm...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hmm iyi bir yere benziyor.. başka bildiğiniz yer yokmu :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 up up up...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konya'dakinin fiyatını vereyim istersen buraya gel misafir edelim orc_lord ne dersin ;) burada dakikası 1 milyon fakat; 20 mil. 30dk. 15mil. 17,5dk. gibi avantajlar veriorda bana pek inandırıcı gelmedi arada kaynıyor :)[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hmm bak olabilir :) fiyatı fena değilmiş. adres ve yerini alabilirmiyim, bir köşeye not edeyim..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 paticik'te ne çok farklı topice post atılıyorya konuyu güncel tutmak zor :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Bence biraz bekle bakan hepsine bakar yani :) Bu kadar sık uplamana gerek yok :)[signature][hline]No signature...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 manyak zevk aldım bu olaydan :) galiba yarında gidip biraz daha kazıklanacagım :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 aslinda guzel bir sey go-cart ama 116 kilo olunca arkadaslarini toplayip gittigin her seferinde pilotajin super olmasina ragmen en geride kaliyorsun bu benim asabimi bozuyor yoksa guzel bir sey. ankarada en son gecen sene demetevlerde bir parkta vardi orda binmistim . fiyati ne kadardi hatirlamiyorum[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 peki daha başka bir yerde oldugunu hatırlamıyormusun? kilo fazla olunc hızlı gidip dönerken go-kart araban fazla kaymıyor :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 evet virajlarda aslinda bir avantaj ama herhalukarda yavas gidiyorsun iste eheh. ankarada baska bir yerde bilmiyorum[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Sizin ehliyetiniz yoktu dimi :P[signature][hline]No signature...
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 gercek arabalarla mi yarisalim diyorsun yani eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 gimatta istabul yolu çıkışında opet benzinlik arkasında güzel mekan 10 min 10 min :)[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance..
Öne çıkan mesajlar