karabocek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 dediğim gibi bir kız sevdik,hayat zindan oldu.. Şarkı çalıom paso biraz rahatlatıyor çok sıkılıyorum napmalıyım.. Dışarı çıkasım geldi dışarımı çıksam ? off hiçde havamda değilim ya napayım ben aşk yedi bitirdi beni :( haha bunları yazacağımı bana 1 ay önceye kadar söyleseler heralde güler geçerdim..[signature][hline]baktım olmaz seyre daldım,anılardan bir tomardım çok yoruldum,çok daraldım,penceremden gir içeri E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 allah kurtarsın iraden güçlü ise benim gibi, aynı sınıfta olan çok popüler bi kız ile çıkıp ayrıldıktan sonra 3 sene daha okumak zorundayım zor iş bunlar ya adamı yamultuyo[signature][hline]Fire in the Darkness...
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 sabur çrek salla gıtsın kız mılletının çoğu aynı salla gıtsın be abe takma kafaya[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 kız olmadan çok daha rahat oluyor herşey.. ama kız olmadanda olmuyor.. kafaya takma dicem olmucak.. değişik bu durumlar depişik yavaş yavaş geçio..havanda olmasanda çık dışarı arklarınla dolaş et biraz ...[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Quarthon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Seni temin ederin bu son olmıycak.In$allah son olur :P[b][signature][hline]:rock:[b]Touch Of Evil:rock:
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 geçer gider.izi bile kalmaz...[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ikine gün önceye kadarbende bunalımlardaydım.. benimkiler iki üç günlük opluo geçio sora :) geçer seninkide kalmaz bişeyin[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 benden sana tavsiye : git kendine Magic the Gathering kartları veya tercihen Knights of the Old Republic ( KOTOR ) al -ki eğer magic kartları varsa bile booster pack al rahatlarsın- ama hala KOTOR 'da var sarmıyo , kızla da aynı ortam muhabbeti içimi sıkıyor diyorsan : Paintball patlat arkadaşlarınla bi rahatlarsın...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... FRPG'ciler Derneği yani FRPGDER 'e siz de katılın ... Çok yakında geliyoruz...
Quarthon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Dwinz, 18 Eylül 2004 10:38 tarihinde demiş ki: ikine gün önceye kadarbende bunalımlardaydım.. benimkiler iki üç günlük opluo geçio sora :) geçer seninkide kalmaz bişeyin olay budur.[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: FRP_Master, 18 Eylül 2004 09:14 tarihinde demiş ki: dediğim gibi bir kız sevdik,hayat zindan oldu.. Şarkı çalıom paso biraz rahatlatıyor çok sıkılıyorum napmalıyım.. Dışarı çıkasım geldi dışarımı çıksam ? off hiçde havamda değilim ya napayım ben aşk yedi bitirdi beni :( haha bunları yazacağımı bana 1 ay önceye kadar söyleseler heralde güler geçerdim.. seni ankara sincana alalım internet cafede arka fonda çağrı çalıyor HAYxzt[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Quarthon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Abi konu ba$lıgıda cok sert olmu$ ya... Degi$tirme imkanı warmı acaba :D[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
Korax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Bukadar kasma kendini FRP. Düşünme dicem,yapamıyosun biliyorum.Fazla zaman kaybetmeden kendine başka birini bul.Olmadımı? Ozaman vezgeçme,dayıyada göm kafayı bişey falan demeye kalkarsa.Yapamazsan ben gelir sana yardım ederim,bigüzel pataklarız.Kızıda ayarlamak için uğraşırsın,gerçekten seviyosan.Vazgeçersen,gerçekten vazgeçmek zorundasın.Bunları dile getirmeyecen yani.Yok vazgeçmeyeceksen sevgini ona göstereceksin. Ben 4 sene azmettim,vazgeçmedim,Şimdi birlikteyim. Seviceksen harbiden sevicen.Burda bizim gibi abilerin var,sana kimsecikler hiçbişi yapamaz.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Venator Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Senin durum kötüymüş ya, geçer diyecem ama geçene kadar laf olarak kalır sadece zamanla anlarsın. Bi şekilde rahatlamaya çalış kendini meşgul edecek bişiyle uğraş (neyden hoşlanıyosan).[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Malkavian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 FRP benim okulu biliosun zaten oraya çek dayıyı orayı Castle ımız gibi düşün biz bi güzel keseriz onu
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 aşıksan kuşlarla bi koro oluşturmalısın[signature][hline] curious about me ? photos
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 al başını biraz uzaklara git bisikletle 1 gün boyunca bisiklete bin biraz uzaklaş sonra yeni şeyler bulursun nede olsa "Show must go on"[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Korax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Saendul, 18 Eylül 2004 11:16 tarihinde demiş ki: Senin durum kötüymüş ya, geçer diyecem ama geçene kadar laf olarak kalır sadece zamanla anlarsın. Bi şekilde rahatlamaya çalış kendini meşgul edecek bişiyle uğraş (neyden hoşlanıyosan). Böyle kötümser cevaplar verirseniz,çocuk dahada kötü olacak. Rahatlatıcı şeyler söylemek lazım,direk kötüsün demek olmaz.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Venator Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ben de rahatlamaya çalış sevdiğin bişeyle uğraş dedim zaten...[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 sex[signature][hline]Game experience may change during online play...
Korax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Saendul, 18 Eylül 2004 11:56 tarihinde demiş ki: Ben de rahatlamaya çalış sevdiğin bişeyle uğraş dedim zaten... Yanlış anlama söylediklerim bitek sana değil.Ben genel olarak söyledim.Sen direk "kötüymüş durum" diye başlamışsın ordan aklıma geldi.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] [Bu mesaj Korax tarafından 18 Eylül 2004 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Venator Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Önemli deil canım kötümser bişi kastetmedim zaten :) Önemli olan durumun kötü olması değil, kötüyken bile kendini rahatlabilmen. Yoksa kötü olmasında yanlış bişi yok bana da oldu sana da olur insanız sonuçta geçer gider.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
kavel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Okumadım yazılanları ama kendini bişeylere sıkı sıkıya kaptır. Grafik tasarımı web programcılığı ya da programlama. O zaman içindeki boşluk geçiyor. Bir şekilde gaza gel yani .. Kısaca beynini kendi kendine düşünecek kadar boş bırakma. Sadece senin istediklerini düşünsün ... Yapmak o kadar zor değil...[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 kavel +1[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... "AzuhauhzhUZHAUhzuHzuAHzAHUzUZAHuaHZuA" diye gülmemin kime zararı var ?!
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 psikiyatrist işe yarayabilir.ben de 9. sınıftayken çok karamsar ve sürekli vamp modunda dolaşan biriydim.bunun nedeni büyük ölçüde "biri" idi.şu anda gereğinden fazla gülüyorum.neşeli falan oldum.gidip adamı dövsem mi acaba çizdirdin karizmayı gülücükler koydun yüzüme diye:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... :rock::rock:
Öne çıkan mesajlar