Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yaw zaman gecirmek fln ole beles br web site ariyorumda mynet haric bildiginiz iyi varsa web site yazarmasniz kotu de olsa yazin farketmez :)
screamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Biraz daha açıklayıcı yazar mısın kendin mi site yapmak istiyorsun yoksa forum tarzı mı yoksa eğlence mi nasıl yani ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 www.paticik.com/forum biliyorum her ailede bir gıcık vardır :-p[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 yaw siteyi kendim yapmak istiyorum:)
Angelofdeath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 onun için öncelikle forum özelliklerini destekleyen bi host bulman lazım.sonra v-bulletin yada phpbb gibi populer forumları indirip o hosta kurman lazım
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 sen bir adet phpbb forumuna gir oradan altta m şeklinde bir resim var..heh onu tıkla bir forum açılıyor oradan phppBBskns bölümüne gir orada bir adet sticky var konuyla ilgili onu oku..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bu olması lazım.. http://community.mikelothar.com/viewtopic.php?t=332[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Extraxher Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 arkada$ım bu konuda en cok sana ben yardım edebilirim :) bak ben webden anlarım eger isterssen ula$ 951 855 icq [email protected] da msn adresim :)[signature][hline]www.webalemi.tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ Icq = 951 855 MSN = [email protected]
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Reklam yook :P[signature][hline][spo1=Rotweiler nerededir?]*MSN: [email protected] *ICQ: 260180652 *SKYBLOG: Golright SKYBLOG[ /spo ] [spo2=Rotweiler neler becerebilir?] *ASP yazabilir *PHP yazabilir *Script editleyebilir/yazabilir *HTML yazabilir *Web sitesi kurabilir *RP yapabilir *Paladin olabilir *Az miktarda c++ bilir *"DiaBLeSSe" den hoşlanabilir [ /spo ] Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... [Bu mesaj Rotweiler tarafından 18 Eylül 2004 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 uzun imzA da yoktu ama sende var D: :P[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 www.webkurdu.com a gır derım ben[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bende eskiden aramistim beles kendi yapapabilecegim site fakat bulamamistim doru duzguun bisi[signature][hline]Helarus Catviezel.... Nereghal
Öne çıkan mesajlar