Iggy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 site çok iyi. torrent, vidyo, müzik vs. paylaşılıyo sitede ama public grouplar ve private grouplar olarak ikiye ayrılmış. mesela audiophiles diye bi grup var yüksek kalite flac vs paylaşıyo, bigrup var hd film üzerine. bi paticik groupta kurulabilir aslında burda hatta ben kurmuş olayım, direk girersiniz bişeyler paylaşırız torrentte yardımcı oluruz birbirimize. olum kafamda iyi cumlelerm saçma olabilir kafamda toparlayamıoyrmda site çok iyi harbi çok iyi paticik grubu bu da: paticik hexagon gruba üye olmak için invitelar: https://paticik.hexagon.cc/invitations/jSXJtBZGug edit: hatasız hala getirilmeye çalışıldı post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 lost adasında mı abi bunların sunucu? zombi yavaşlığında çalışıyo ayrıyetten üye de olunmuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 neden öyle anlamadım yahu süper çalışıyo site normalde. düzelir heralde birazdan. üyelik olayıda nasıl olmaz abi ben dün üye oldum heyecanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Seneler önce üye oldum, bu sene yoğun olarak kullanmaya başladım, sadece film kısmını kullandım ama gerçekten çok başarılı filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 dün-bugün 200 kere denedim üye olamadım , timeout verdi sürekli. buraya mesaj attım tekrar denedim üye oldum şimdi... strange world! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Ben bi kere bile hızlı çalıştığını görmemiştim buranın asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar