dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 elde edince sıkılıyorsun dert değil de daha elde etmeden baymaya başladıysa sorun var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 çok fena var bu bende, anında hemen bitiyor anlamı benim için, aslında çok kötü birşey. evlenırsem ne olcak onu merak ediyorum, acaba sımdıkı gıbımı olcam. edit: dasaaa said: elde edince sıkılıyorsun dert değil de daha elde etmeden baymaya başladıysa sorun var demektir. kankut ne demek ıstedın tam olarak. bende bu da var, misal okula girmek ıcın cok ugrastım, gireceğim biraz garantileşince, soğudum sanki baya, hatta utanmasam vazgeçtim gitmeyecem diyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 lotodan vursam bi 200 milyon gp yat alir dunyayi gezer marlin avlarim okyanuslarda. hic de baymam bak soz veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Zaten milli piyangodan gelip dövüyorlarmış adamı ben baydım diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 asıl maddi şeyler sıkıyo önce ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 maddi şeylerin hakkını veremiyosun demekki. porşen var foruma mesaj yazıyosun. oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bekleme abi hiç yok porschem sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 dilanla pasta aynı kişi mi? :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 2. el porsche alıp benzin parası yetiştiremeyince satıcak birine mi benzıyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hahaah, esmer fakiri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar