forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://galeri.uludagsozluk.com/12/ebru-sanat%C4%B1_71987.jpg çok görsel bir sanat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 İstanbul'daysan İSMEK'in kursları var hemen kaydolabilirsin arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 çok şükür ben 6yaşımdan beri ebru yapıyorum ulan. gül suyu damlatın bi de suyun içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaa ciddi misin ebru konusunda? Varsa yaptıklarının resmi falan, ciddi çok severim de elimin ayarı yok yapamıyorum... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yok lan asdasdfasdf ama babam falan yapmış zamanında. gerçi o her bişiyi yapabiliyor. karakalem, yağlı boya vs. ben stencil, graffiti, sticker falan çalıştım daha çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Çok güzel gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar