Asura Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 adres soruyosan gel Fethiye'ye,Uğur Dershanesine..9.30-16.00 arası orda oluyorum genelde(p.tesi hariç) Mert de gösterirler..Ama kaçmak yok,çayımı içmeye bekliyorum..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ...
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: zgrw, 16 Eylül 2004 22:03 tarihinde demiş ki: said: Abus, 16 Eylül 2004 20:50 tarihinde demiş ki: kardeşimin verdiği cevap scrıptler wındowsun klasorunun ıcınde gızlı olarak bulunur vede onları gızlılıgı kaldır ıle acamazsın ona aynen şu lafları de ; zgrw sana şunu iletmemi istedi : "hadi ordan len" :) selamlarımı ilet zgrw ye :)[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 topic süper :D hele muhabbet zuaah ulan abine çeksene biraz.[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 kardesinmi yazıyo yoksa abi rolumu yapıyosun kardes kendini ezıq hissetmemek icin birde sozde kardesin yası kac[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 injjjjjjci b4plar gelmiş ahah koptum ya said: Abus, 16 Eylül 2004 21:08 tarihinde demiş ki: slm brook muusn morukmuusn nesın sana tek bı soru sorucam hayatında hıc ınj kulllandın mı yada uo oynadınmı fln dıyım ıstersen...sacma sacma konusup mılletın bılgılerıne yansıtma bılıosan konus bılmıosan otur yerınde... AIHDASIODHAUDHSAIUHDAUSIDGASUID injeciton kurup format atmak hakikaten inanılmaz bişey. bende topiki görünce adam scpleri bozmuş sandım wooo windozun gizli scriptleri bozulmuş.. arkadaşlar biri bana göstersin ben bozuk kulanıyorum sanırım yıllardır.[signature][hline]Boo
Abus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Arkadaşlar gerekli şahıslara PM attım ama birdaha belirteyim bu topic altında benim tarafımdan verilmiş cevaplardan şiddet içerenler kardeşim tarafından atılmıştır.tekrar sorry.[signature][hline]Love is Divine
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 sende kardeşine bi şiddet göster bence ehuh[signature][hline]Boo
Abus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Şiddete şiddet ile karşılık verirsen Şiddet büyür.Şiddete SEVGİ ile yaklaşmak lazım.Eğitimle yaklaşmak lazım.[signature][hline]Love is Divine
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 scriptlerle alakası nedir bu son sözün?[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Abus, 17 Eylül 2004 19:10 tarihinde demiş ki: Şiddete şiddet ile karşılık verirsen Şiddet büyür.Şiddete SEVGİ ile yaklaşmak lazım.Eğitimle yaklaşmak lazım. noluyo lan lan karalama defteri ?[signature][hline]Boo
keyn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bu konu karalama defterine acılmacagından dolayı bir cevaptan sorun cıkmaz[signature][hline]Always Rammstein
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ben nereye post atıyom ya uo emu pardon ya yanlış geldim ben siz devam bende diyom bu insanlar kim..[signature][hline]Boo
Asura Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 yanlız Abus kusura bakma ama kardeşine söyle ***ü yiyosa gelsin fethiye'ye,gelemiyosa da "adres ver" gibi laflar etmesin..Bıktım ztn bütün eziqler biraz ezilince,"adres ver,kamyonla adam indireyim" gibisinden laflar ediyolar...Sinir oluyom..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ...
Abus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Asura, 17 Eylül 2004 20:44 tarihinde demiş ki: yanlız Abus kusura bakma ama kardeşine söyle ***ü yiyosa gelsin fethiye'ye,gelemiyosa da "adres ver" gibi laflar etmesin..Bıktım ztn bütün eziqler biraz ezilince,"adres ver,kamyonla adam indireyim" gibisinden laflar ediyolar...Sinir oluyom.. senin bu verdiğin cevap ne peki.Kardeşim seviyesizlik yaptı özür diledim ilhili şahıslardan.Ayrıyetten topic altına da cevap yolladım.Ama bu senin yaptığında seviyesizlik.[signature][hline]Love is Divine
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 kardesinin yası kac soylermisin (sozde kardesin)[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
Öne çıkan mesajlar