Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayat herseye ragmen güzel!

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

bazen diyorum ki buradaki türk kısmetlerimle bir muhallebiciye gitsem mi. sonra diyorum evlenmek zorunda kalırım. sonra diyorum ki evlenirsem burada yaşarım abi. sonra diyorum ki insanlar dalga geçer gerizekalı oraya gitti almancı buldu diye. sonra diyorum ki ben bi yatıp uyuyumç

abi salak mısın?
asdfasdfsadf

git oku lan orada! eahuahuahu adamın derdine bak.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

"roket adam" said:

bazen diyorum ki buradaki türk kısmetlerimle bir muhallebiciye gitsem mi. sonra diyorum evlenmek zorunda kalırım. sonra diyorum ki evlenirsem burada yaşarım abi. sonra diyorum ki insanlar dalga geçer gerizekalı oraya gitti almancı buldu diye. sonra diyorum ki ben bi yatıp uyuyumç

abi salak mısın?
asdfasdfsadf

+1

yeşillere oy atarsın, hristiyan demokratlar kazanınca da qq'larsın işte yabancılık çekmezsin ;)
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

"roket adam" said:

abi salak mısın?
asdfasdfsadf

olm oturma iznini sağlama alayım diyorum. çok şıtres oldu bu sefer. stressiz stressiz otururum işte.

vize oturma randevusu falan lazım oldu mu derim ki aha bu benim karım trollface'i çeker kaçarım.
http://gbatemp.net/pix/183895/TrollFace.png
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...