vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 diyebilio musunuz? evet. http://lambiek.net/artists/k/kawai_ritsuko/kawai_hamtaro1.jpg hayata bakis aciniz, motto'nuz nedir? böylelikle bunu konusmus olalim had bakalim. stop. ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sen ne salaksin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://www.swfcabin.com/swf-files/1290044914.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aquila said: sen ne salaksin ya. ahaha niye ya. gerci evet, biraz ama sirinim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 the new low Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 what if this is as good as it gets? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bazen diyorum ki buradaki türk kısmetlerimle bir muhallebiciye gitsem mi. sonra diyorum evlenmek zorunda kalırım. sonra diyorum ki evlenirsem burada yaşarım abi. sonra diyorum ki insanlar dalga geçer gerizekalı oraya gitti almancı buldu diye. sonra diyorum ki ben bi yatıp uyuyumç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ne güzel istikrar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bu konuyu seçimlerden sonra açman son derece talihsiz oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 "roket adam" said: bazen diyorum ki buradaki türk kısmetlerimle bir muhallebiciye gitsem mi. sonra diyorum evlenmek zorunda kalırım. sonra diyorum ki evlenirsem burada yaşarım abi. sonra diyorum ki insanlar dalga geçer gerizekalı oraya gitti almancı buldu diye. sonra diyorum ki ben bi yatıp uyuyumç abi salak mısın? asdfasdfsadf git oku lan orada! eahuahuahu adamın derdine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bu başlıkta ne pesimizm emoluk falan yapılır var ya... çok potansiyel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: "roket adam" said: bazen diyorum ki buradaki türk kısmetlerimle bir muhallebiciye gitsem mi. sonra diyorum evlenmek zorunda kalırım. sonra diyorum ki evlenirsem burada yaşarım abi. sonra diyorum ki insanlar dalga geçer gerizekalı oraya gitti almancı buldu diye. sonra diyorum ki ben bi yatıp uyuyumç abi salak mısın? asdfasdfsadf git oku lan orada! eahuahuahu adamın derdine bak. +1 yeşillere oy atarsın, hristiyan demokratlar kazanınca da qq'larsın işte yabancılık çekmezsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 herşeye rağmen kötü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hayat güzel ama hep o yeniyor bi gün baslicam hayatına kürküne ama yine yener yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bella said: bu konuyu seçimlerden sonra açman son derece talihsiz oldu bence. yoo nie talihsiz olsun, genel bi bakis acin vardir. ona göre cevap verirsin. @roket: düzgün alamancilar da var. -.- gerci ben bi tanesine denk gelmistim o da almandan ve alamancidan da beter cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben de tam şuan bunun hakkında konu açmıştım senin başlığından devam etsin bari nil sdfkjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: "roket adam" said: bazen diyorum ki buradaki türk kısmetlerimle bir muhallebiciye gitsem mi. sonra diyorum evlenmek zorunda kalırım. sonra diyorum ki evlenirsem burada yaşarım abi. sonra diyorum ki insanlar dalga geçer gerizekalı oraya gitti almancı buldu diye. sonra diyorum ki ben bi yatıp uyuyumç abi salak mısın? asdfasdfsadf git oku lan orada! eahuahuahu adamın derdine bak. olm oturma iznini sağlama alayım diyorum. çok şıtres oldu bu sefer. stressiz stressiz otururum işte. vize oturma randevusu falan lazım oldu mu derim ki aha bu benim karım trollface'i çeker kaçarım. http://gbatemp.net/pix/183895/TrollFace.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben evlenir evlenmez çalışma ve oturma iznine başvuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben de alman vatandasligina basvurcam, 8 sene doldugu icin öle bi hakkim var. zamaninda annem gurur yaptigi icin dogustan alman vatandasi deilim. cok büyük denyoluk dsfuh gururla alakasi olmamali esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hayaldi gerçek oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sen yoksan hersey eksik, nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sanane lan! şıkkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sen bana söyle ben kablederim. @sükrü, sen sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben susarsam, sen susarsan, senin agzindan operim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar