Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP için çıldırma topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben bu tutumu da anlamiyorum. Sayip soverek duzeltemezsiniz bir seyleri. Bu ulkenin %50'si istiyor demek ki bu adamlari. Bu tutumla onlar %50 alir, sizler de oturdugunuz yerden soversiniz. Ulkenin gercegini kabullenin bir.
Mesaj tarihi:
açıklıyorum.

adamlar seni dışlıyorlar.

dışlanınca, sana kötü bakılınca, kötü muamele edilince ister istemez biz vs onlar yaratılıyor.

biz azınlığız artık tamamen, ezilen tarafız baba.
Mesaj tarihi:
Elestirmek var "SAKIRTLER PISLIKLER ULKEYI S...TINIZ" demek var.

Tamam artik insanlarin "bardak tasti" durumu yasadigini anliyorum da, aciktan nefret soylemi gerceklestirip insanlari "aptalsiniz siz" diye ayirmak yanlis.

Soylemek istedigim sey -haklisiniz ya da degilsiniz yorumu yapmiyorum- yapici degil bu tutumlar.
Mesaj tarihi:
Yok şahsen patideki AKP'lilerin aptal olduklarını düşünmüyorum, tamamen bireysel çıkarcılıktan geliyor. Bir gün onların da haklarına el uzatılır, haklarını aramalarına bile imkan verilmez İNNŞAALLAAAAH da anlarlar nasıl oluyomuş sfsdf
Mesaj tarihi:
Deacon said:

Tamam artik insanlarin "bardak tasti" durumu yasadigini anliyorum da, aciktan nefret soylemi gerceklestirip insanlari "aptalsiniz siz" diye ayirmak yanlis.

Soylemek istedigim sey -haklisiniz ya da degilsiniz yorumu yapmiyorum- yapici degil bu tutumlar.

şu gidişatın sonu heil tayyip diye meydanlarda bağırmak yalnız farkındamısın bilmiyorum
Mesaj tarihi:
Abi bana enteresan gelen kim gelirse gelsin evine 5000 liradan fazla para girmeyen insanların kendileri için bişey değişecekmiş gibi heycanlanmaları.
Düşük profil hayatınıza devam ediceksiniz abi siz değişen ne ki?
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

Deacon said:

şu gidişatın sonu heil tayyip diye meydanlarda bağırmak yalnız farkındamısın bilmiyorum

Onemli olan o degil ama. Eger oyle dusunuyorsan, bunu "APTALLAR, SAKIRTLER" diyerek engelleyemezsin. Ben AKP iyi, kotu tartismasi yapmiyorum ki yapmam da hicbir parti icin. Ama gidisattan memnun olmayanlarin gidisati engellemek icin yapici bir tutum izlememesi sasirtiyor beni.
  • Yeni Oluştur...