nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 şakirtler gelin şurada sevinin, konu dışında eğlenip sinirlerimizi bozmayın. İleri demokraside çoğunluğun dediği olur ya, çoğunluk AKP karşıtı burda. Hadi yallah
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ya başlama sen de allanıseversen çocuk gibi bu ne?
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 olm sinirlerimi bozuyolar, ha bu tatar eğleniyo sinirlerimi bozuyo işte. olm ülkenin içine ettiğiniz yetmiyo mu bi git başka yerde sevin
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 akp şakirt ne alaka ya ? şakirt demek demode kaldı. daha güzeli var abi, yobaz de işte. de mi ama
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 soruya verilecek optimum cevabı tahmin etmişsindir. zorlamaya başla şimdiden.
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ben bu tutumu da anlamiyorum. Sayip soverek duzeltemezsiniz bir seyleri. Bu ulkenin %50'si istiyor demek ki bu adamlari. Bu tutumla onlar %50 alir, sizler de oturdugunuz yerden soversiniz. Ulkenin gercegini kabullenin bir.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 benim tuzum kuru valla akp de gelse sp de gelse sorun yok benim için. beni rahatsız eden şey doğrudan insanların hala bu kadar aptal olabilmesi.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 açıklıyorum. adamlar seni dışlıyorlar. dışlanınca, sana kötü bakılınca, kötü muamele edilince ister istemez biz vs onlar yaratılıyor. biz azınlığız artık tamamen, ezilen tarafız baba.
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 deaconun mesajı çok geride kalmış siliyorum
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ülkenin gerçeğini kabullenmek demek, konuşmamak demek mi ? ağzımızı açmamak demek mi ? isterse akp %99 alsın, ben yine konuşurum, yine eleştiririm. tabi hakaret etmemek şartıyla
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 başıma bir iş gelmeyeceğini bilsem ben hakaret de ederim valla
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bozuk said: akp şakirt ne alaka ya http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Elestirmek var "SAKIRTLER PISLIKLER ULKEYI S...TINIZ" demek var. Tamam artik insanlarin "bardak tasti" durumu yasadigini anliyorum da, aciktan nefret soylemi gerceklestirip insanlari "aptalsiniz siz" diye ayirmak yanlis. Soylemek istedigim sey -haklisiniz ya da degilsiniz yorumu yapmiyorum- yapici degil bu tutumlar.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Yok şahsen patideki AKP'lilerin aptal olduklarını düşünmüyorum, tamamen bireysel çıkarcılıktan geliyor. Bir gün onların da haklarına el uzatılır, haklarını aramalarına bile imkan verilmez İNNŞAALLAAAAH da anlarlar nasıl oluyomuş sfsdf
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Deacon said: Elestirmek var "SAKIRTLER PISLIKLER ULKEYI S...TINIZ" demek var. Tamam artik insanlarin "bardak tasti" durumu yasadigini anliyorum da, aciktan nefret soylemi gerceklestirip insanlari "aptalsiniz siz" diye ayirmak yanlis. Soylemek istedigim sey -haklisiniz ya da degilsiniz yorumu yapmiyorum- yapici degil bu tutumlar. şu gidişatın sonu heil tayyip diye meydanlarda bağırmak yalnız farkındamısın bilmiyorum
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ZAAAAAAA AKP NASIL DA ÇAKTI AMA, BÖYLE İZİ KALDI İZİ ZUHAHAHAH
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Abi bana enteresan gelen kim gelirse gelsin evine 5000 liradan fazla para girmeyen insanların kendileri için bişey değişecekmiş gibi heycanlanmaları. Düşük profil hayatınıza devam ediceksiniz abi siz değişen ne ki?
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Aluriel said: Deacon said: Elestirmek var "SAKIRTLER PISLIKLER ULKEYI S...TINIZ" demek var. Tamam artik insanlarin "bardak tasti" durumu yasadigini anliyorum da, aciktan nefret soylemi gerceklestirip insanlari "aptalsiniz siz" diye ayirmak yanlis. Soylemek istedigim sey -haklisiniz ya da degilsiniz yorumu yapmiyorum- yapici degil bu tutumlar. şu gidişatın sonu heil tayyip diye meydanlarda bağırmak yalnız farkındamısın bilmiyorum Onemli olan o degil ama. Eger oyle dusunuyorsan, bunu "APTALLAR, SAKIRTLER" diyerek engelleyemezsin. Ben AKP iyi, kotu tartismasi yapmiyorum ki yapmam da hicbir parti icin. Ama gidisattan memnun olmayanlarin gidisati engellemek icin yapici bir tutum izlememesi sasirtiyor beni.
Öne çıkan mesajlar