EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 1000 sene önce üye olduğum siteden bir mail geldi. said: Hello, we are an Italian translation agency ******* and we are looking for a Turkish mothertongue translator. (Eng-Turkish) Send us please your CV and tariffs if you are interested in working with us. Thank you. Best regards, ***** Çeviri yapan arkadaşlar, sayfa başına mı para alıyorlar, öyle değilse neye göre alıyorlar? İkinci olarak da, böyle bir iş için, "Benim tarifem budur" demek için ne kadarlık bir meblağ normal sayılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 "Benim tarifem budur" çok talihsiz bir söz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sayfa başına 200 lira iste. adamları olsa sana mail atmazlar seve seve verirelr belki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Here ya go buddy, http://search.proz.com/employers/rates Sana bir mütercim olarak başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Eyvallah Rotweiler, çok makbule geçti. Biraz yüksek fiyat verdim ama zaten çok fazla vaktim yok, boş vaktimde de uğraştığıma değsin istiyorum. Yalnız standart rate'ler bile bayağı yüksekmiş ya, kelime başına 0,10$ çok iyi para bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Türkiyede genelde kelime başınadan ziyade sayfa başına ödeniyor o da çeviri diline göre değişken çevirmenin tecrübesine göre değişken ve elbette dökümanın içeriğine göre oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar