Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 full tier 1 + yanlış hatırlamıyorsam 3-4 parça tier 2 var gear olarak. Karakter Sagespire sunucusunda Defiant tarafındadır. 110 platinium kadar da para vardı sanırım. Bu mesajı yazdığım tarihten itibaren hala 22 günlük sub.ı var, girip oynanabilir yani. fiyat olarak 100 lira düşünüyorum, niyetli arkadaşlar pm ile ulaşsın, detaylıca konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Aslansın sercan. Beraber satalım, söyliyim moda birleştirsin topicleri. OCG satış topiği olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dsfgk kampanya yapalım hatta 2 hesabı da alırsa indirim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemast Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 hocam ben almak istiyorum. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 OCG de online kaldımı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ne oldu xenocum baydın mı ?! DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi beraber oynadığım adamlar bırakınca ben de bırakmak durumunda kalıyorum yapacak bişey yok dsfg bi de bu tarz mmo'lara doymuşum artık onu anladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 hayret biri gelip "aga o kadar etmez ama kolay gelsin" diye trollememiş :D eder, daha da fazla eder kolay gessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar