Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mrb arkadşalar ben bir template site buldum ındırdım. sadece anasayfadan mevcut bir site. Ama bir problem yaşıyorum. siteyi geocities e upload ettiğim zaman sadece arka pilan gözüküyor yanı yazılar çıkmıyor sadece arkaplan resmi gözüküyor. Şunuda söyliyim Template nın yanında txt klasör ünün içinde "directories, directories1 directories2 directories3 directories4 directories5" bun dosyalardan war. bu directories ların içine yazmak istedğim haber leri yazıyorum. bilgisayarımdaki template i açıyorum olmuş ama template yi siteye upload edince yazılar gözükmüyor. Acaba ben bu directories ları damı upload edicem nasıl yapıcam yardım edersenız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Yanlış yere açmışın,İnternet bölümüne açman gerek.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 heh aslında yanlış yere açmış ama gel gör ki karakedi bey destekliyor böyle seyleri neymiş her bölüm kendine ait bir kitleye sahip olcakmıs da mesela emülatöre giren sırf burda takılcakmıs vizyona girmicekmiş her sorunun burda sorucakmıs fln :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 aslında ben bile bile emülatör bölümüne açtım cunku ınternet bolumunde kısme cevap warmedı kımse takılmıyor yanı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 hayır takılıyor ama şöyle bir durum var aynı topici 2 farklı yere açmak zaten yasak :) yanlış bölüme topic açmakta yasak sen 1 taşla 2 yasak vurdun ??? :P[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Hay yasağını simdi :P oum bana su template işini anlat sana yahue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Dobroski, 18 Eylül 2004 11:58 tarihinde demiş ki: Hay yasağını simdi :P oum bana su template işini anlat sana yahue Siteyi root altına atmam gerekır bildigim kadarı ile linux hosstlarda httpdocs onun altına atılıyor dosyalarını düzgün bi yere attıgından emın ol yoksa bomboş index ve gorunmeyen resimler ile karsılasırsın sorun sende yanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 root ne gardash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar