Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Runuo Yardim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar bende adls var ve actigim servera arklar baglanamıor nedendir acep
2593 nolu portu actim modem ve xp firewallarini kapadım...
Genede tık yok?? Server Runuo ama unutmayin..
Mesaj tarihi:
her şeyden önce elemanlar uogatewayden bağlanacaklar , no encryption mıdır nedir o seçili olcak bağlanırken . sonra sen emeinmisin modem bloke d edio olabilir .[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
uogateway felan onları dogru yapioruz da hic server kapaliymis gibi gosterio portlari actim firewallu kapadım daha ne yapabilirimki.Yada Moıdemdense baska nası anlayabilirmki
Mesaj tarihi:
"Birden fazla makina varsa internetin bağlı olduğu yerde; servera başkalarının girebilmesi için shardın anamakinada kurulu olması gerekiyor." Dipnotundan sonra arkadaşlarinin girememe nedeni sphere.ini olabilir, client seçimi olabilir, login cfg beceriksizliği yaşanmış olabilir, shard açilmamiş olabilir .. aklıma gelen bazı nedenler..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Arkdasım yardımın icin saol ama serveri runuo ile acioyurm
Ve modem Routerli bunla ilgili bir sey olabilirmi acaba(ne oldugunu tam bilmiyorum)
Birde Portlari acip acamadigimi nasil kontrol edebilirim?
Mesaj tarihi:
Benim söylediğim sebeplerden hiç biri olmadığına eminsen eğer ki aslinda söylediğin benimde başima geldi herşey normal olmasına karşın çalışmadı bende tekrardan kurup düzeltdiğimi hatirliyorum ama dediklerimden biri değilse dier arkadaşlari bekliyceksin benim aklima gelirse bişey pm atarim[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Öncelikle XP kullanýyorsan, firewall'ýný kapat.
Ondan sonra, Zoom Web Console'dan portlarý açman lazým.
Virtual Server kýsmýna gel, aþaðýda new var.
Oradaki public port'a 2593 private port'ada 2593 yaz.
host'a ip'ini yaz. (81.xxx.xx.xx)

add de. write settings and reboot de.
modem 15 sn içinde restartlanacaktýr.

hayýrlý olsun.

Sen bu işlemi yaptiğini söylemiştin dimi?[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:

Ra

Mesaj tarihi:
bisi sorcam simdi portu aciom
81.x.xx.x gibisinden ip yide yaziom ama mode reset attigımda ip degisio orya yazdıgım ip nini o an kullandigim ip olmasi gerekmiomu yane nasi? ühühü?
Mesaj tarihi:
ben sanirim port acmakda hata yapiom.
3 kere portu yazdıktan soraki host ipye yani 81.xx.x.x. olan ipmi yoksa 10.xx olan ip mi yazcam nasıldır nedir bir anlatırsaniz.. cunku baska bir oyunda da denedım gene benım actiom serverı goremıolar..
Mesaj tarihi:
bunun gatewayle alakası yok ben sadece portları nasıl acabılecegımı soruyorum..
uc yere portu yazdıktan sonra host ip''ye o anki ip mi yazıcam 81.xx olan bunu soruorm
birde 81.xx.x ip yi yazdıktan sonra adsl e reset attigimda ip degisior bu sebeplede gene olmuor bunun cozumu nedir..
Mesaj tarihi:
bak.. once konsoldan ip ne bakıcaksın.. anladıgım kadarıyla netten giricek arkadasların.. sonra o ip yi gateway le giricegin icin gatewayde kullanıcaksın.. eger sphere ise o ip yi uo klasorundekı login dosyasına yazıcaksın.. "loginserver xxxx" seklinde.. bu kadar başka bişey yok
Mesaj tarihi:
bak arkadasım olayın login configlede uogatewaylede alakası uyok ben dialup deilim adsl ve modemin portlarını firewallimi acmassam gatewaye ne yazarsan yaz giremessin bende portu nasil acagimi soruorum..
  • Yeni Oluştur...