Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hox mu barbarian mı demomu


fatalangel

Öne çıkan mesajlar

büyücü olarak oynamayı seviyorsan demonoglist al. eğer bilgisayarın full effectlerle oynamana izin veriyorsa keyifli gelebilir. bir çok cc si olmasına karşın anti-cc si azdır.

AoC'nin yakın dövüşleri güzeldir. klavye hakimiyetin iyiyse barbar olarak çok keyif alırsın. tam bir pvp canavarıdır bir sürü cc ve anti cc si vardır. ki oyunun kaderini bunlar değiştirir.

hox ise yeni bir kavram birçok kişi için. hem zırhı olmayıp hem de yakın dövüşe girmek zorunda olduğu için hayatta kalması zordur. hem yakın dövüşüp hem de ufak tefek büyüler atabilir. iyi bir build ayarlayabilirsen önünde kimse duramaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

demoyu cıkardık beyler seceneklerden 2 ark daha gelıo bırıne demo dıerınede bs verıoruz sımdı bu durumda bana hox veya barb secmek kalıo.

benim istegim oyun tarzı falan mı dersınız hangı class ıcın pvpde pro ellerde yıkamıacagı adam yoktur dersınız bu arada rangerde olabılır dıorum ama sonucta tek takılmıcam takımda cok iş yapcak yanlız kalıncada zorlanmıacak bı klass soruorum sıze. veya cok farklı bı onerısı olan warmı 2 tane asass olsa takımda daha ıyı ıs yapar fln gıbı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle söyleyeyim benim bearshaman, dark templar ve herald of xothli karakterlerim var. aralarında zırh vs bakımından en güçsüzü hox um. fakat şöyle bişi var ki adamda felaket bir dps var. bir mini game de (grup savaşı) 1 kere ölüyorsam kesin 1 kill alıyorum ama bearshamanım o kadar donanımlı olmasına karşın yırtınsa alamıyor. barbar yoksa barbar düşün derim ben ya da tank offtank olması açılırsan dark templar. void of madness perk i sayesinde hasar yapmaya başladı mı kimse durduramıyor onu.

not: sağlam barbarların önünde kimse duramıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saglamlık olayına cok takılmıorum cunku 6 arkadasız en kotu sartta bıle 3 kısı dolanırız.bana dusen dps kısmı o yuzden hanı pro ellerde hangı class etrafı dagıtır gıbı bısı oluo sorum aoc un sıstemıne cok alısamadım hala ama mmo deneyımımden sorun olmaz.rangerin fps moduna basta guvendım ama bıraz kolpa cıktıgı ıcın eledım acaba ılerdeki lwllarda bu modda bı deısıklık oluomu,takımda dpsı yapıcak ben le bı asas olcak o yuzden hangı class daha cok uyum saglar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 kişi dolaşma anlamında demiyorum. mesela mini game e girdiniz 6 kişi. mini gamelerde cloth giyen dps lere dalınır ilk. senin hox açıp zorunlu olarak yakın dövüşeceğin düşünülürse ilk hedef ya sen ya assassin olacaktır. oyundan soğumanı istemem. ama keyifli karakterdir.

barbarda cc, anti-cc lerle pvpde daha çok iş yapar. tabi senin fury e gireceğin düşünülürse barbar açman daha bir işine yarar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Slm Fatalangel, Arkadaşlarınla beraber oynama şansın olduğu için bence ne açtığın çok da önemli değil. Daha önceki oyunlarda hangi karakter ile oynadıysan onunla devam etmeni öneririm. Örneğin hep tank oynayan biri gidip dps karakter açarsa oyundan soğur. Çünkü oyunun en zayıf armorunu giyen klaslarla, full ağır zırh giyen bir tankı kıyaslamak komik olur.

Anladığım kadarıyla pvp yapmak istiyorsunuz. Önde ortalığı birbirine katacak bir asker sınıfı varsa, ranger, demo, necro gibi dps'i güçlü klasları açabilirsiniz. Hem gruptakilere bir çok buff sağlayabiliyorlar. Uzaktan uzaktan vurur çok üzerine gelirlerse de topuklarsın :D Hox, armor olarak zayıftır ama dpsi çok güçlüdür. Yalnız üzerin sağlam olana ve featleri oturtana kadar pek keyif alamazsın. Barbar, pvp için uygun karakter. Özellikle fatalityleri seyredilmeye değer. Ama oyunna her gelen barbar açıyor. Zaten oyunun formatı Pvp yapmak istiyorsan Pve'de yapmalısın moduna döndü. Çünkü iteme ihtiyacın olacak. AA Featlerini açman gerekecek. Yani mecbur pve de yapacaksınız. Bu nedenle tank+healer+dps 3'lüsü lazım. Arkadaşın pom yerine tos açsaydı daha güzel olurdu. Çünkü pvp'de daha iyiler ve oynaması daha keyifli.

Aslına bakarsan başta dediğim gibi ne açtığın bence çok da önemli değil. Sonuçta bu oyun tek takılmana olanak sağlıyor. Fakat eğer bir grup içinde olursan, hem daha fazla keyif alırsın hem de daha güçlü olursun. Sizde de yalnız kalma gibi bir sıkıntı yok. :D

Bu arada, USA serverından EU serverına geçiş yok bildiğim kadarıyla. Karakterleri silip EU'da açmaları lazım. GM'e bir petition açın derim yine de. Server merge muhabbetine belki bir istisna yaparlar :)

Conan'ın barbar dünyasına hoşgeldiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

karakterleri tasımak gıbı fln bı neyetım yok zaten 0danda olsa us dan eu ya kendım herhengı bıseyı degıstırerek gecme sansım yokmu?

barbardan cekınmemın nedenın en onde gelenlerınden bırıde her onune gelen barbar acıo ccıdden eger hox bı barbar antisi dir denebılırse nıyetım hoxa yonelebılır ote yandan ınvıs bı asas ve barb beraber ıyı ıs yapar gıbı dusunuorm,hoxun stmnası asasınle ınvıs ıs yapmaya yetıcek kdr dayanırmı yoksa? veya hepsını gec bı ranger ac dermısınız:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi yeni gelen patchle hox güçlendi.Helfire skilli her nekadar skill üzerinde ''şans'' ifadesi bulunsada,%100 combo breaker yapıyor.Düzgün yerde kullanmasını bilirsen hox çok kudretli olur.
Lakin bir barbarı kesmek çok zordur.Ama tabi bu barbarın nasıl barbar olduğuna bağlı.İyi oynarsa muhteşem işler çıkartır.Ama barbar oynarken muhakak olabildiğince hareketli olman gerek.Hox biraz daha yavaş oyun stilini kaldırabilir.Yani barbar oynamak risklidir.
Ben sana demo açmanı öneririm.Ama kesinlikle demoylada çok harketli olmaılısın.Hareketli bir demo,hareketli bir barbardan daha güçlüdür.Hoxu fazla tavsiye etmem,pvp lvl 5'e kadar nerdeyse one shout yersin özellikle sinlerden.Sen demo aç keyfine bak.Grupta 2 demo olması kötü değil,aksine süper bir olaydır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anladığım kadarıyla arkadaş etrafta çok barbar var diye başka bir karakter açmak istiyor. ki zaten f2p olunca oyun etrafta bol bol barbar, guard, demo ve pom göreceğiz.

profesyonel olarak oynamadım ama hox um mevcut ve onunla bir avatar hox build ayarladım ki çok cazip geliyor. kritik şansı ve hasarı olabildiğine yüksek bir karakter. belki çok dayanamayacak ama vurdu mu çok acıtacak bir karakter. ama henüz test edemediğimden burada bahsetmeyeceğim. sadece zayıf olduğu için tercih edilmeyen avatar featlerinin, aa dan gelen perklerle ne kadar tercih edilebilir olduğunu gördüm.

tek zayıf noktası pom un hoxlara neredeyse 1 shot atan mitra s seering eye büyüsü. tabi onun da casting time ı uzun sürdüğü için o ara gidip hellfire breath veya cc ile engellememiz gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ozaman yeni olasılıklar koyalım ortaya ranger ve conquer(2h)konusunda ne dıosunuz beyler.

bide suan 4 arkız 2 arkımız daha gelıcek ben genelde dps oynadıgım ıcın dps ustlendım mage konusunda pek yapabılırmıyım bılmıorm cunku cok vurkac gerektırır mage dogası geregı bende daha cok rush mantıgı war ozet olarak bu atarla mage bana gelırmı bılemedım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

conquerer en rahat oynanacak karakterlerden biridir benim görüşüme göre hem iyi zırhları hem de en az 1 adet bubble ı vardır. ben bs ile oynarken bazı conquerer ların bana hasar veremediğini görüyorum. ama kimisi oluyor sağlam vuruyor. ne karakter seçersen seç build ve item çok şey değiştiriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BS komboları düşük hasarlı, yakın mesafede savaşan healerdır. medium armor giyer.

düşük hasarlı olan bs adam öldüremez mi?
- tamamen buildına bakıyor. açtığın abilitylerle silahının verdiği hasarı artırıyorsun. toplam 3 ability ile bu hasar artışı bu %85 e kadar çıkabiliyor. bu sayede verdiğin hasar bir barbar kadar olabiliyor ama bu sürekli olmuyor. cooldownlar var. dediğim gibi 15 sn de bir o abilitylerden birini atman gerekiyor. başka ne özelliği var ? benim zırhlarımdan gelen %30 damage mitigationım var (toplam zırh bonusuna bakar). yani aldığım hasarın %30unu yemiyorum. kendi healım var. üstüne tüm hasarlara karşı 6 sn lik hasar yememe. tüm büyülere karşı %95 hasar yememe skillerim var. her biri 2 dk lık cooldown a sahip. bs uzun süren savaşların adamı ne kadar uzun sürerse o kadar kazanma şansın artar. gelip de bir sin 3 komboda 7k canını götürünce bişi yapamıyorsun. bu nedenle o seni indirmeden sen onu yatırmak durumundasın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...