nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Cacik said: abi zaten EVET 'i çemberin tam içine tutturanların oranı araştırsak %1 'i geçmez bu ülkede, o yüzden sıkıntı yapmayın 2-3 mm taşmaları AKP'ye basanları geçerli, CHP'ye basanları geçersiz yaparlar 3mm'yle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bu benimde aklıma geldi ama sayılırken sandık başında her partiden adam olucak heralde başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://www.dipnot.tv/ seçim ozel yayınına geçilmiş. geri sayıyo seçim yasakları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Kafa atarım, öyle yaparlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mulgear6 said: AHAHAHHAA bu kötü esprilerime gülmen o güzel dişlerini kurtaramaz berk... AHAHHAAHAHHAHA komik kedi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: kime verdiğinizi yazmayın olum!!! 4saat sonra yazarsını. ehauhuahuahuauah benim oy verdiğim partinin adını büyük ihtimalle duymamışsınızdır. son, I'm proud. http://28.media.tumblr.com/tumblr_lmdiisOHj81qiy73to1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Cacik said: bu benimde aklıma geldi ama sayılırken sandık başında her partiden adam olucak heralde başında öyle oluyorsa nasıl hile karışıyor ki seçimlere? Gerçi undead seçmenlerimiz var ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ya bu adamı ezeldeki kerpeten aliye bitek benmi benzetiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paravan ve şeffaf sandık olayı biraz daha "medeni" olma yolunda atılan güzel adımlardan birisi bence. Üst üste bindirilmiş okul sıralarının arkasında oy kullanmak garipti doğrusu. Ayrıca yeni mühürler de hoşuma gitmedi değil. Ancak şu görevlilerinin ukalâlıkları her seçimde aynı bir onu değiştirememişler. Her neyse. Merak ettiğim durum şudur acaba akşam sandıklar açılmaya başlandığında orada oy sayımlarını izleyebilir miyim? Yoksa herhangi bir teşkilat mensubu falan mı olmam gerekli. Bu seçimlere kadar böyle bir düşüncem yoktu ama bu seçimde ciddi anlamda gitme gereği duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 nileppezdel said: Cacik said: bu benimde aklıma geldi ama sayılırken sandık başında her partiden adam olucak heralde başında öyle oluyorsa nasıl hile karışıyor ki seçimlere? Gerçi undead seçmenlerimiz var ama.. sayıldıktan sonra direkt orda girilmiyor sisteme diye biliyorum, yanlış mıyım? birde önceden EVET basılmış pusulaları ceplerine tıkıştırılmış olanlar var diye düşünüyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 gittik verdik. 4 kişilik ailede herkes başka partiye verdi. işte demokrasi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 BabacumMostors said: şimdi de ben gidiyorum oy kullanmaya.. haydi bismill... ah.. yaşlı dayımız var ona yardım ettim önce, en başta pusulayı katladık sonra mühürü bastık, daha doğrusu ben bastım "hadi dayı koy elini" dedim, sonra sandığa kendisi attı oyunu :) gayet pro bir şekilde yuvarlağı tutturdum ama zzaten altında ve üstündeki çizgilerin sınır alırsak da direk yuvarlağa oturuyormuş kaşe onu öğrendim eheh şimdi akşamı bekliyoruz bakalım, annem sandık görevlisi oldu arada ona uğrayacağım bugünlük böyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kaça kadar oy kullanılabiliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 5 falandır abi git ver ne bekliyon daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben de ne güzel oturttum la dedim. sonra bi baktım. EVET yazmıyo orda TEVE yazıyo. hay bin kunduz diyipçıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 koş git kullan. 17'ye kadar olsa gerek ama sona bırakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ya acayip hastayım zor kalkıyorum yerimden. 5 se bi duşa falan gireyim diyorum. bak 17 di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Deathblade said: Bende kullandım 1 saat önce. Şimdi onlar düşünsün ! http://th00.deviantart.net/fs70/150/f/2011/093/4/4/the_victory_baby_by_drawmaster722-d3d3vyg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bende baya iyi oturttum ya EVET ve tam dairenin ortasına doğru böyle cuk diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 nomsaR said: ya acayip hastayım zor kalkıyorum yerimden. 5 se bi duşa falan gireyim diyorum. bak 17 di mi? şimdi duşa girip bi kahve içtikten sonra hala zamanın var koş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 nomsaR said: ya acayip hastayım zor kalkıyorum yerimden. 5 se bi duşa falan gireyim diyorum. bak 17 di mi? 17 de son saatlerde kuyruk olabiliyor çık git işte şimdi eheh bu arada okulların önündeki trafik gg direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Cacik said: nileppezdel said: Cacik said: bu benimde aklıma geldi ama sayılırken sandık başında her partiden adam olucak heralde başında öyle oluyorsa nasıl hile karışıyor ki seçimlere? Gerçi undead seçmenlerimiz var ama.. sayıldıktan sonra direkt orda girilmiyor sisteme diye biliyorum, yanlış mıyım? birde önceden EVET basılmış pusulaları ceplerine tıkıştırılmış olanlar var diye düşünüyorum, nolcakki, olmıyan secmenlerin oylarını olmayan yerlerde olmıyan sandıklarda kullanıp geciyolar kayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 işte demek istedigim sistemin başındaki adamlarda bitiyor olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi zaten 5ten sonra sandık sayımını izleyebilirsiniz, yasal hakkınız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 off benim damgada hayır yazıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar