Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk defa aşık oluyorum ???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yörünge dışına 1-2 ..haydar dümen de gelmiş ..
bişeyinde cılkını çıkarmayın bea ..
güzin abla orjinal bi espiri idi ..
direk kolpasi da gelmiş haydar dümen .. afferin afferin alkişlar yaratici 2. arkadaşa[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Mesaj tarihi:
haydar dumen nerde lan ben gormedim[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Mesaj tarihi:
FRP_Master

Sana inanıyorum. Ben de öyle yaşadım
Aşka gözle değil ruhla görür. Öyle ki çok güzel bir kıza birbirimize çok aşık olmuştuk. Ama yakınlaşmayı fırsat bulamadım. O kızın güzel ismi vardı. GONCA. ama pek bilmiyorum benim duygularımı bilmiyor olabilir. O kızla birkaç dans ettim heyecanlanarak. ondan başka kızlarla dans ettiğim hiç heyecanlamamıştım. 3-4 yıldır sürdü sanırım Onunla aramızda çok güzel geçti ama çok kısa sürdü. ben hep başarısız ve sanssız kalıyorum. beni kıskanan erkekler vardı. AB'ye girmek gibi şey.. benim hakkımda çok yalanı uydurdular. çok sevdiğim kız benden küsmesine neden olmuştu. O günden sonra birbirimizi pek çok konuşmadık ruhum titriyordu. Aman başka eve taşındılar. onsuz birşeyler yapamıyordum. asla yapamıyorum. kurtulmak yolu heryolla aradım. olmadı ise.. Allah için birbirimiz yaratıldığımızı anlamıştım.. Siteme birkaç ziyarete gelen kıza gördüm ve bana da gördü. merhaba bile demedik.. ben diyecektim ama o kız başka arkadaşlarına bakıyordu. ve odama dönüp çok düşünmüştüm. neyse ki O kızı 2 yıldır görmüyorum. hafızamda silinmedi...

Aşkla çok şey öğrendim. HERŞEYDEN BIKILABİLİR, AMA AŞKTAN HAYIR... Aşkım, dünyanın en tatlı mutluluğu ile en derin acısından yaratılmıştır[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET
Mesaj tarihi:
said:
Haydar_Dumen, 16 Eylül 2004 21:20 tarihinde demiş ki:
Evladım.. bu tür durumlarda cinsel spesifik konuları ele almayınız.. sakin olunuz.. her insan bir başka birine aşık olabilir doğanın kanunu böyle ancak duygularını güzel bir şekilde dile getirirsen sanıyorum ki negatif cevap almazsın.. alırsan da eğer sana laik biri olmadığını görürsün...

ahanda işte burda ..
sayfanin dibine saklanmiş[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Mesaj tarihi:
diablo senin gibi biri bizim ortaokulda vardı adam sölemiyodu ama tü hisleri ortadaydı zavallı arkadaşımızın kızda anlamıştı ama tpip deilmi çocuk biraz yalak biriydi fazla dalga geçtik acıdım şimdi çocuga bide onun tarafından mı görsek lisede kız ayrıldı başlak okula gitti kız okula geldiginde adam koşlarak gidiyodu :) :(

bu arada hakkaten sakın ha cepe mesaj yollama çok kötü olabilir senin açından sapık gibi ceptenmi ilan etcen ama yüzüne karı konuşamıycaksan haarketlede belli edemiyceksen ya aşkıdan anlattıgım çocuk gibi komik durumlara düşer alay onusuda olabilirsin :)
Ben haraketlerle belli etmeye çalıoştım anlamdı uygun bi ortam da söledim[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
said:
hired_gun, 16 Eylül 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
:) ozaman süper .. tebrik ederim seni ...

ortak arkadaşınız varmı yokmu bakıosun , ortak arkadaş yoksa hemen ediniosun , sonra arkadaşin ile o ayni ortamda iken gidip 1 kere selam veriosun .. artik ortak arkadaşa ihtiyaç kalmadi ..
bi sonraki fırsatta ( mümkünse yanlızken ) onu ço konuşturabileceğin bi konuda , yakınıosun (örn : üffff , ya 1 kerede şu okullar açılır açılmaz ders programini düzgün yapsalar diye , senin de böyle mi ???" diosun ...
sonra aklına ne geliosa sormaya devam ..
(önemli nokta şu sorduklarini can kulağı ile dinleyeceksin , ilerde yeri geldikçe BAK UNUTMADIM dercesine tekrar sunacaksın )
1-2 kere de boyle uzun uzadiya muhabbet ettin mi , bigün okul çıkışı kadikoye falan gidelim mi dersin ( kiza bigün deme , kesin zaman belirt , örn çarşamba gibi .. hayır derse peki ya perş falan sakın deme !!!! okadar da onemli değilmiş gibi davran , başka zamana söz almaya bak açık çek gibi )

VSVS ....

ha olmassa dünynın sonu değil ... bayaa bi üzülürsün , sonra 2.si gelir aptalmişim 1.sinde dersin .. sonra 2.sine üzülürsün ... 5-6 dan sonra üzülmeyi de bırakırsın öyle gelip geçer , nası olsa yenisi bulunuyor diye ( diecen yaş kaç , yaş 23 kel+göbekli olacaz 4-5 sene içinde şimdiden birine yamanmanin yolunu bulmam lazim :P )

said:
hired_gun, 16 Eylül 2004 20:29 tarihinde demiş ki:
ortak arkadaş bul btane nelerden hoşlanir , neler yapar , öğren ...
ya 1 yada 2 kere sen ortak arkadaş ve o bi işekilde selamlaşsaniz bile ortak arkadaşi aradan kaydirman için yeterli bu .. direk gidip selam nasılsın dersin ... iyi , sen derse nolsun işte bikbikbike merak sardim ... anlar misin ?? (ortak arkadaştan öğreniosun tabi kızın bikbikbike meraklı olduğunu ) ...

işin sırrı şu . i kızı 1 kere konuşturmaya başladin mi , gerisi kolay ... o zaten (İSTİSNAİ DURUMLAR HARİÇ ) hiç durmadan herşeyi anlatir durur :P arada 1-2 yorum 1-2 de meraklıymış gibi soru sor .... kiz hayatinin en mutlu anlarini yaşiodur .. çünkü ghenelde kızlar birbirlerini dinlemez , dinler gibi yapip hep kendilerinden bahseder .. eh dinleyen birisi de çekici gelir ... ( hepte dinlemek olmaz , arada bir umursamiyacaksin ki seni hazir görmesin :P )

haydin sana kolay gelsin :)

way way way bunlar baya sağlam bilgilere benziyo :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Mesaj tarihi:
aşıkşansan bence duygularını ve ilgini saklamaya çalışma bırak eğer sana değer veriyorsa aşkını yaşamana izin verecek bir insandır zaten ha diyorsan abi ben bu kızı kafeslemek istiyorum kendimle değil stratejilerimle elde etmek istiyorum o senin bileceğin iş ama düşündüğün ciddi bir ilişki ise çok fazla saklama sadece gerektiği zamanlarda kendini kontrol etmesini bil ama ilgisiz gözükmeliyim kızı çekmeliyim diye 24/7 kasıntı dolaşma[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
hiç rahatsız etmiyorum. Ben öyle bir şey yapacağımı hiç sanmıyorum çünkü cepim yok (el bilgisayarım var) O kızı 1000 yıl sonra görebilirim sanırım. anlattığın şeylerde gibi değilim Aşık olduğum 1994-1997 yıllardı. filmi yapabilirim belki.. :) Ben bunlar da acemi değilim. başka konuşacak bir şeyim yok.[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET
Mesaj tarihi:
abi boyle bişi olmaz varya ahha komedi a biri bi espiri yapmasın direk aynı espirinin kopyası cıkıyo pehh
bu arada walla hired_gun senin yazıları saklıcam bi yere bir gun olurda bende severim diye heheheh

bu arada ganimet abla hakkındaki yorumum farklıydı be yaf nimet abla var sanırım bu loto ganyan manyan işlerinde o manada o işlerin master ı fln oluyo bu nimet abla ganimet ablada onun işte amca kızı gibi bişi sanırım he ne diyorum ben off tamam sustum
Mesaj tarihi:
o herhalde artık bu işten emekli oldu pek aşk davalarına bakmıyor zaten paticiktekilere yetişmek için 5-6 ayrı hattan çalışan güzin abla lazım[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
FRP_Master, 16 Eylül 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
ya ilk defa birine böyle hissettim,anlamıom ilk defa yani..
Onsuz geçirdiğim her dakika bana işkence gibi geliyor,hep sarılmak istiyorum ona böle sırf cinsellik olarak değil ya hep onun yanında olmak istiyorum fln,daha önce komik glrdi böyle başkalarını dinleyince dmkki bizde olduk eheuh.Hiç gülecek halim yok valla,acı çekiom çok pis :( yrdm bekliom,nası kız tavlanır ??? (:p) ( aynı yaştayız ama o başka şubede )

allah tamamına erdirsin
bende senin gibi duyguları orta okulda yaşadım ama hiç bir zaman kıza açılamadım hala görüyorum kızı ve içim gidiyor arkadaş ya.[signature][hline]Mirza Bey

Tescilli Elan Realms Forum Manyağı
Mesaj tarihi:
said:
FRP_Master, 16 Eylül 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
ya ilk defa birine böyle hissettim,anlamıom ilk defa yani..
Onsuz geçirdiğim her dakika bana işkence gibi geliyor,hep sarılmak istiyorum ona böle sırf cinsellik olarak değil ya hep onun yanında olmak istiyorum fln,daha önce komik glrdi böyle başkalarını dinleyince dmkki bizde olduk eheuh.Hiç gülecek halim yok valla,acı çekiom çok pis :( yrdm bekliom,nası kız tavlanır ??? (:p) ( aynı yaştayız ama o başka şubede )
kulübe hoş geldin :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
güzin ablayı kırdın infernal[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
Güzin aplamız vardı zaten bizim bu konulara çok bakmasa da taş gibi yazıları war onları okuyun once :)

Aah hatirlamamak lazim boyle şeyleri yine depreşti ya benim anılar 1.5 sene önce de seninle çok benzer bi durumdaydım ne yapacaım hakkımda çok az fikrim wardı şimdi çok farklı tabii. Aşk güzel şey ya aşık olmayınca anlıyosun anca. Aşk acısı çok fecidir cidden rezil bi durum sırf ondan aşık olmak istemeyebilirsin ama işte aması war...

Hired çok iyi yazmış yalnız tek bi şey ekleyecem, kızla arkadaş ol ama sevgili olmak istiyosan asla kanka moduna girme. Yakınlaş muhabbet et ama kız her derdini sana salya sümük anlatmasın, kızların sevmediği şeylerden biri de kanka olduklarını zannettikleri birinin onlara aşık olduklarını öğrenmeleridir. Dikkat et sadece, sana bol sanslar.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
said:
hired_gun, 16 Eylül 2004 21:11 tarihinde demiş ki:
said:
Narstil, 16 Eylül 2004 21:05 tarihinde demiş ki:
mesaj yolla cebine

asla !!! ilk sefer hislerini soyleyeceksen kesinlikle ama kesinlikle Yüzyüze olmalı... buna dikkat etmeyen 1 tane kız tanımadım daha ... ki doğrusu da odur zaten

ayrica bu güzin abla'da biraz gülşen abi'lik sezdim ama du bakalım

kesinikle haklı.mesaj olayıyla açılma yapmayın.Çok açılırsınız sonra geri kıyıya dönemezsiniz,kızıda göremezsiniz :p
Yüzyüze olmalı.Gülşen abi olayı bencede :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..