Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 p2plerden mp3'ünü indirdiysen böyle oluyor, 30sn Kurtlar Vadisi ekolünden bir şeyler dinliyoruz. Aslında öyle bir bölüm yok yani.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 yok ama nedir ki o abi :) uyuz oldum.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
arian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Benim Alien Ant Farm - Smooth Criminal şarkısının sonunda (şarkı bittikten sonra) birisi kimse bilmiyorum "merhaba ben 05 Edi hissediyorum buradan beni seven herkezi" ben zaten ilk duyduğumda hayatımın dumuru ile karşılaştım :).Ama başka hiçbir şarkımda böyle birşey olmadı.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 o bendede vardı.. bbg evinin bi şeyi hatta cd si çıkmıştı galiba herkesin kendine ait müziklerini yapıp cd mi yapmışlardı öle bişeydi galiba.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: SilphatosIce_, 17 Eylül 2004 22:43 tarihinde demiş ki: p2plerden mp3'ünü indirdiysen böyle oluyor, 30sn Kurtlar Vadisi ekolünden bir şeyler dinliyoruz. Aslında öyle bir bölüm yok yani. bende orjinal albüm var onda da var o bölüm :hmm: :-?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Sanırım arkadaş Dream Tv nin Lirix inde çalışıyor... Çözememiş bize soruyor hehe[signature][hline]In RunUO We Trust Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar?
Öne çıkan mesajlar