Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Selam beyler. Arkadaşımın önceden yapmış oldugu bir connector var. Ben bu connectoru editlemek istiyorum ama n'dense olmuyor! Beni hasta ediyor :) client 2.0.3'ü editliyebiliyorum ama digerini editleyemiyorum. Bu n'den oluyor acaba? gumpedit'i actıgımda 2.0.3'ün cıkmasını istemiyorum..[signature][hline]Deathrack | [YeK]DieseL_! | Ultima-Strike Somebody elseis lover | Silence must be heart
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bide hex editor programını nerden bulabilirim? Bircok yerden aradım ama bulamadım. Yukardaki SSS'lerdeki The_Coder'ın verdigi link'e de baktım acılmıyor site..[signature][hline]Deathrack | [YeK]DieseL_! | Ultima-Strike Somebody elseis lover | Silence must be heart
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bir kac arkadaş bu konuda tutorial yazmıştı bi ara istersen..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bu konu ile yok! Hazır connectoru tekrar editlemek.. Cok yerden aradım ama bulamadım..[signature][hline]Deathrack | [YeK]DieseL_! | Ultima-Strike Somebody elseis lover | Silence must be heart
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ne ssi?[signature][hline]Deathrack | [YeK]DieseL_! | Ultima-Strike Somebody elseis lover | Silence must be heart
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Siz benim porblemimi anlamdınız galiba. Bak anlatayım.. Arkadasımın yaptıgı bir connector var ve ben o connectoru'u editlemek istiyorum ismini cismini zart zurt. Ama bi porblem var! gumpedit'i acınca o connector deilde client 2.0.3 cıkıyor. Ben connector'u editlemek istiyorum ama bi turlu cıkmıyor! Bunu soruyorum.. Bilen varsa yardımcı olsun lutfen.[signature][hline]Deathrack | [YeK]DieseL_! | Ultima-Strike Somebody elseis lover | Silence must be heart
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 haha client.exe yi hex editorle açacan arat google dan heXtreme download diye bulursun onunla aç aşaadan başla kafana esen doğru oldunu düşündüğün yazıların üstünden geç
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ahahahah :D connector editlmek pek kolay bişey değil client edıtlemeye benzemıyor pek..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 :D connector mu demiş hehe hergün standart cevap yazmaktan dikkat etmemişim
Lzrn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Deathrack, 17 Eylül 2004 21:47 tarihinde demiş ki: ne ssi? Silver Serpents hani açıon ya elinde scriptleri filan varmış :) Nese rexx ind dediği gibi kolay iş deil bunlar client editlemeye benzemez...
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Kimse yardım edecek bir cevap vermemiş bilgisizlik olsa gerek. O client.exe'yi editliyememenin sebebi ise packlenmiş olması yani kilitlenmiş gibi bir şey bunu unpack etmen gerekecek faust - loginkey edit adında bir topicde unpack etmeyi anlatmıştı sanırım. oradan yararlanabilirsin. kolay gelsin.[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 faust şöyle bir yazmış; said: Başka bir olaya girmek istiyorum. Client unpack nasıl yapılır? Unpack için hex edit'e ihtiyacımız olucak. Şimdi packlenmiş clienti hex edit ile açıyoruz. Mesala ben nova clienti açtım. Kodları biraz karıştırıyoruz. Zaten hex editle clienti ilk açınca ExeS satırını görmüşüzdür. Genellikle packer'lar exelere imza bırakırlar. Exe Stealth demo version olduğu için adını bırakmış. Clientin ne ile packlendiğini bulduktan sonra google'a giriyoruz. exe stealth unpacker yazıyoruz. ahanda bişi bulduk.Generic ExeStealth Unpacker İndirip zipten çıkartıyoruz. Unpack'e tikliyoruz. Nova client'in yerini gösteriyoruz. Succesful Unpack gibi bir mesaj veriordu heralde (aklımda kalan) Neyse client unpack ediliyor. yani kod koruması kalkıyor. umarım faydalı olur ;)[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 connector değil client . conn u sen yazacan ;)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar