Pakize Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Kalbim nasır ama taş değil Bir deli rüzgar esse bir yerlerden Savurur mu, götürür mü beni bilmem O deli aşık mazide kaldı artık Dönecek mi geriye onu bilmem Hiç zaman olmaz mı, geri gelmez mi Savunmasız duygular Ah o günleri bir daha vermez mi Acımasız şu yıllar. Nilüfer Örer çok hoş mu hoş tatlı mı tatlı bi parça kesinlikle herkeze tavsiye ederim. Tıkla , İndir! NOT : tavsiyeme uyun beeeeeeeeeeeee :)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... [Bu mesaj Pakize tarafından 18 Eylül 2004 04:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Pakize tarafından 18 Eylül 2004 04:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Köpü..... amaan neyse :D[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 18 Eylül 2004 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bu hayatımda dinledigim en igrenc sarkı.[signature][hline]Game experience may change during online play...
Phage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ben dinlemedim bile[signature][hline]The Untouchable
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Eternal, 18 Eylül 2004 14:33 tarihinde demiş ki: bu hayatımda dinledigim en igrenc sarkı. gıcıks[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Bu şarkının piyasadaki herkesin yaptığı uyduruk şarkılardan bi anlamı yokki sözleri de uyduruk ha bunu dinlemişim ha hiphop dinlemişim ehe[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Sensible, 18 Eylül 2004 15:43 tarihinde demiş ki: Bu şarkının piyasadaki herkesin yaptığı uyduruk şarkılardan bi anlamı yokki sözleri de uyduruk ha bunu dinlemişim ha hiphop dinlemişim ehe lol..? mu desem neeee;şarkı uyduruk ve anlamsız demissin? anlama kapastene bağlı birşey senin..? ben bir çok şey anlıya biliyorum bu şarkıdan.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Pakize, 18 Eylül 2004 15:29 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 18 Eylül 2004 14:33 tarihinde demiş ki: bu hayatımda dinledigim en igrenc sarkı. gıcıks saol cnm..[signature][hline]Game experience may change during online play...
Öne çıkan mesajlar