Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım yardım acil destek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gece çıkacak o banko, makinenin altında oyktu, orada delik gibi bir yer vardı oraya kaçmış olabilir, yani yuvası, lairi herneyse artık orası sanırım, şeffaf silikonu verdim full kapalı 45 dakka nefesini tutabiliyormuş sanırım, ölürler sanırsam , keşke önce raid sıukaydım lan.
Mesaj tarihi:
Birisi, seni iş çıkışı telaşlı telaşlı evine koştururken ezse hoşuna gider mi? Biraz empati lütfen.

haşeratın ağzına vuracan, işgalcilere acımayacaksın!
Mesaj tarihi:
geçen sene benim kız arkadaşım evde hamamböceği görmüştü. üstüne basmamak için hızlı bi hamleyle geriye adım attı ama hamam böceğide kaçmak için hamle yaptı. pwnd.
Mesaj tarihi:
bende aşırı tiksinirim.

bende bi tane oyuncak sinek vardı, bir gün baktım yere düşmüş, şöyle çıplak ayağımla bir tekme attım.

ama o benim oyuncak sinek değilmiş, o koşmaya başladı bende koşmaya başladım kendi etrafımda döne döne.

ıy ıy
Mesaj tarihi:
böcek fena bişey ya pıtır pıtır

bizim evi basar gibi oldu da geri püskürttük şimdilik

lakibn anne baba açığa kırıntı, ekmek, yemiş, bakliyat, meyve bırakmaya pek meraklı. yazın gelmesiyle birlikte ateşkesi biten teröristler gibi akabilirler eve, korkuyorum :(
Mesaj tarihi:
Evi basma konusunda diğer böcekleri öldürüp rahatlayabiliyorsun da ortalık biraz boş kalıyor. Bu konuda karınca kadar ayar bir hayvan görmedim. İlaç atarsın 1 - 2 gün ortalıkta gözükmezler, yakarsın 10dk, kireç atarsın 3-4gün, öldürürsün 10sn sonrasında aynen devam sürü halinde bir yere gidip gelirler.
  • Yeni Oluştur...