Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 la ben eşşek kadar kertenkeleyi terlikle öldürüp 100 sevap alıyom, adam bi böcüğü ezemiyo püüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 kayıp lavuk halen, makinenin altından da cıkmadı, tüm delikleri silikonladım, bilimum haşere öldürücü sıktım, 2 örümcektede test ettim, direk pert. bakalım gece neler olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 çok heyecanlı. macera başlayacağı zaman mesaj at hemen mısır patlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 gece çıkacak o banko, makinenin altında oyktu, orada delik gibi bir yer vardı oraya kaçmış olabilir, yani yuvası, lairi herneyse artık orası sanırım, şeffaf silikonu verdim full kapalı 45 dakka nefesini tutabiliyormuş sanırım, ölürler sanırsam , keşke önce raid sıukaydım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Birisi, seni iş çıkışı telaşlı telaşlı evine koştururken ezse hoşuna gider mi? Biraz empati lütfen. haşeratın ağzına vuracan, işgalcilere acımayacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 inşallah sakat bırakır o böcek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Vargath said: Birisi, seni iş çıkışı telaşlı telaşlı evine koştururken ezse hoşuna gider mi? Biraz empati lütfen. hhahahasdkjfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 az önce babamı gördüm, köylü gibi basıyordu çıplak ayakla kafasına kafasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Laorx said: tuvalette hamamböceği var better drink my own piss gülerken pırtladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Hamam böceği?! siz kırkayak, çıyan, dana burnu görmemişsiniz. Hamam böceği gayet tatlı bir hayvan pıtır pıtır dolanıyor öyle, şirinmi şirin bişi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 http://www.scjohnson.com.tr/media//corporate/tr/tr_brand_baygon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 geçen sene benim kız arkadaşım evde hamamböceği görmüştü. üstüne basmamak için hızlı bi hamleyle geriye adım attı ama hamam böceğide kaçmak için hamle yaptı. pwnd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 :D:D bende fareden çok korkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bende aşırı tiksinirim. bende bi tane oyuncak sinek vardı, bir gün baktım yere düşmüş, şöyle çıplak ayağımla bir tekme attım. ama o benim oyuncak sinek değilmiş, o koşmaya başladı bende koşmaya başladım kendi etrafımda döne döne. ıy ıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ilaç sıkmıştım yerde leş vardı, üstüne biraz daha sıktım, son canınıda orada verdi. sanırım bu oydu, geçen gün karşılaştığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 böcek fena bişey ya pıtır pıtır bizim evi basar gibi oldu da geri püskürttük şimdilik lakibn anne baba açığa kırıntı, ekmek, yemiş, bakliyat, meyve bırakmaya pek meraklı. yazın gelmesiyle birlikte ateşkesi biten teröristler gibi akabilirler eve, korkuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 tatli soz yilani deliginden cikarir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Evi basma konusunda diğer böcekleri öldürüp rahatlayabiliyorsun da ortalık biraz boş kalıyor. Bu konuda karınca kadar ayar bir hayvan görmedim. İlaç atarsın 1 - 2 gün ortalıkta gözükmezler, yakarsın 10dk, kireç atarsın 3-4gün, öldürürsün 10sn sonrasında aynen devam sürü halinde bir yere gidip gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar