Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım yardım acil destek

AtlaraFisildayan

Öne çıkan mesajlar

ya o değil de bu hamamböcekleri bulaşık makinesinin kapağında yaşamayı da çok seviyorlarmış. oraya kadar girip yumurtalarını oraya bırakırlarmış. küçük küçük bebeleri de orada dünyaya gelir hayata orradan atılırlarmış. benim teyzemin bulaşık makinelerinden biri öyle bozulmuştu. tamirci kapağı sköüp kapağın içini açıp göstermiş binlerce yumurta bırakılmış halde böyle dünyaya gelmeyi bekliyorlarmış.
Sosyal ağlarda paylaş

MelvinUdall said:

ya o değil de bu hamamböcekleri bulaşık makinesinin kapağında yaşamayı da çok seviyorlarmış. oraya kadar girip yumurtalarını oraya bırakırlarmış. küçük küçük bebeleri de orada dünyaya gelir hayata orradan atılırlarmış. benim teyzemin bulaşık makinelerinden biri öyle bozulmuştu. tamirci kapağı sköüp kapağın içini açıp göstermiş binlerce yumurta bırakılmış halde böyle dünyaya gelmeyi bekliyorlarmış.

tldr dedim şimdi okudum, o ne ya hatchling gibi
Sosyal ağlarda paylaş

HighSelf said:

tldr

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Abi bu hamamböcekleri havası temiz olan yerlerde olmuyo mu yoksa ne bileyim onu yiyen canlı çekirge falan var diye mi otların bahçelerin olduğu yerlerde bulunmuyolar?

ya ben ufakkene böyle bir belgesel izlemiştim. kışın kanalizasyona bizim evlerden sıcak su dökülüyor ya banyodan çamaşır bulaşık makinesinden falan bayılırlarmış ona. toplaşırlarmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi many of you no-Lifer, you do not have any other friends, at least to some extent. Yapıyosunuz each activity with your friends here. Not your culture sightseeing. Turkey do not have to know your culture. No recognition of the people of your culture. The only point of view of mind, not ready for human diversity. He tatava hang around. Diyo traveled all over Turkey, a side street, for example, did restaurant trades. Saw heard their place.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...