AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 banyoda hamamböceği var, deli gibi tırsıyorum, o da benden tırsıyor, meydana cıksa girişcem cesareti toplayıp, şimdi bugün uyumamamda lazım, hayvanda orda, annemde yok evde tıkandım acayip, korkuyorum arkadaş, ayı gelse boğuşurum, gel görki şu elimi ayağımı titretiyor. 120 kilo kalıplı adamız işe bak ya. yuh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 gustavo colman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 uyurken ağzından içeri girip yumurtalarını bırakır şimdi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kapıcıya öyle bir sövecem ki utancından yüzüme bakamıyacak bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kapıcı ne alaka abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 deodorant çakmak profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Laorx said: uyurken ağzından içeri girip yumurtalarını bırakır şimdi o. yoh artık abi bırakın bu geyikleri her topikte ciddiyim lan, ben min 2 kere kullanıcam oradaki tuvaleti bu gece, böcek yüzünden cektıgımız rezilliğe bak ya. ayrıca benim miğdenin çöplükten farkı yok, kendini zor idare ediyor başka birşey yaşamaz orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 said: annemde yok evde sdfhdsfuh bu komik baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 küheylan said: kapıcı ne alaka abi? lavuğa 100 kere dedim ilaçlat şurayı, e şöyle e böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 haketmiş karı satan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ehirciek ehirciek. Bas üstüne 120kgF ile, yeşil boku çıksın. Nesinden korkuyorsun? Adamlar kızartıp yer, sen annem yok evde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bu hayvan ışığa mı geliyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ben de eskiden çok korkardım hamam böceklerinden. bir gün dışarıda başıma bir sürü terslik gelmişti. Bir de üstüne bir yakınımla tartışmıştım. O kadar sinirliydim o kadar sinrliydim ki karşıma biri çıksa da ağzını yüzünü dağıtsam modunda eve doğru gidiyordum. Apartmana girip asansörün kapısını açtım ve nah şu kadar bir hamam böceği panik içerisinde benim bulunduğum yere gelmeye başladı. Nasıl kendimi toparlayıp ezdiysem artık çıkan ezilme sesi ayağımı yere vurmamla çıkan sesin içerisinde kaybolup gitmedi. Ayağımı kaldırdığımda dünyaya geldiği şeklinden çok uzak olan bir hamam böceği vardı ve ben ne kadar mutluydum anlatamam. Sanırım o böcüğün sonsuza kadar yok olmuş şeklinin içine tüm sinirimi gömmeyi başarmıştım ayağımın sertçe bir darbesiyle. o günden beri zerre korkmam. işte bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Dartanian said: Bu hayvan ışığa mı geliyodu? yok ışık görünce kaçar. sıcak suya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 MelvinUdall said: nah şu kadar ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 tuvalette hamamböceği var better drink my own piss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 O zaman şöyle bişey uygulanabilir banyonun ışığını açıcaksın odanın ışığı açık kalıcak yavaş yavaş ışığın kapalı olduğu yerlere yönlenicek ve senden uzaklaşıcak.. Nasıl fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abi grow a pair 120kg adamsın bi de. 2katımsın lan ehahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 benim annemde öyle ya.direk gazete falan değil eliyle ezip çöoe atıyor ben çivili sopalarla dlaıyorum en ufak orumceğe bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 MelvinUdall said: Dartanian said: Bu hayvan ışığa mı geliyodu? yok ışık görünce kaçar. sıcak suya gelir. yok be abi ışığa geliyor bunlar. of yarın antalya'ya gidicem balkonda bilgisayar başında iken uçup gelicekler yine ekrana bam diye çarpıcaklar altıma sışışam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Red said: benim annemde öyle ya.direk gazete falan değil eliyle ezip çöoe atıyor ben çivili sopalarla dlaıyorum en ufak orumceğe bile o çok cool bir hareket ya. bi gün ben de başaracam onu ama daha o kıvama gelemedim. ayağımla falan ezebiliyorum henüz ama mesela çıplak ayakla terlik olunca ezemiyorum. çorap olacak veya direk ayakkabılı olacam. yavaş yavaş kendimi geliştiriyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 dün apartmanda bir tanesinin üstüne işeme fikri geldi aklıma, aside ne kadar dayanıklılar diye merak etmiştim, komşu görsede çekinmezdim gerçi. aklıma geldi yapıcaktım vazgeçtim. yazayım bunuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hamam böceği uçacak? Doomsday arrived!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 E taktik belli abi giy çorap ve botlarını ez.zaten kalıplı adamsın canı çıkar hayvanın. Ulan melvin değildi topic açan arkadaş atlarafısıldayandı iyice karıştı benim beyin yatayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar