toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 godomanlık boyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 1m e mutevazı bir ev aldıysan seni saglam duduklemisler hacı. ha tabi senin mutevazı dedigin nedir kim bilir ehaua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 çocuğum olsa hayatta istanbulda yaşamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Cok ucuza calistigimi dusunmeye basladim. Moralim bozuldu. Yarin istifami vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi 1milyon dolara mutevazi ev ? hangi memleket orası burda 800 liraya 200 metrekare yeni bina dubleks daireler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 topkapi sarayinin icinden mi aldin evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 etiler'de, icinde aile yasayabilecek, site ici fln o civarda oluyor ne yazik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sarayı almıs direkt. mutevazı saray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yalan la inanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 850k-2000k arası evler burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi oralardan ev almak akıl karı değil ki nişantaşında 80 metrakare daireler 1 trilyon oluyor hani bütün birikim gitti diosun. bu varını yogunu bi ferrariye yatırıp benzin alamamak gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mutevazi degil ki onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 o secim meselesi. cocuklarini nasil bir cevrede yetistirmek istediginle alakali yani. sonucta elimiz ayagimiz tutuyor. calisiyoruz. tekrar birikir ferrarimiz de olur belki =] neyse konudan sapiliyor da sunu soylemeye calisiyorum. 2500 lira cep harcligi ne yazik ki istanbul'da. ailenizden destek[ev-araba-harclik] aliyorsaniz bence super bir baslangic rakami ama `kendi ayaklarimin ustunde duracagim, aile kuracagim.` diyorsaniz aman derim. puskevit alamazsiniz cocugunuza, uzulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aslında ev almak da gereksiz. ilerde nasılsa savaş çıkar bişey olur gider o evler. ya da alıcan evi fortressa çeviricen geleni indiricen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 olsun tabi avrupa yakası konut bakımından gereksiz pahalı semtlerdne dolayı suadiye falan dandik semtler değil.o fiyatlara neler alınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 adliyede memurluğa girdim. 1,5 maaş olacak. hayattan soğuttunuz sağolun (:P) türkçe öğretmenliği 3 teyim ek olaraktan. kpss korkusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Şimdi tekrar düşündüm de bir şeyleri sallasam milyon $ cirolu şirket sahibi prenslerine çarpacak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bruneinin yarisin benim aslinda ama prens cok agladi zamaninda, al lan lanet olsun butun mal mulk hepsi senin dedim, attim suratina memleketin tapusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aquila said: bruneinin yarisin benim aslinda ama prens cok agladi zamaninda, al lan lanet olsun butun mal mulk hepsi senin dedim, attim suratina memleketin tapusunu. pıfffttt. Ceketi alıp çıkanlardansın yani sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yaa kafam rahat en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bu mevzu benim 2k ya çalışıp benden az çalışan bir vatandaşın 3k aldığını öğrenmemle aynı günlerde açıldı . İçimde garip şüphe tohumları var açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aquila said: bruneinin yarisin benim aslinda ama prens cok agladi zamaninda, al lan lanet olsun butun mal mulk hepsi senin dedim, attim suratina memleketin tapusunu. o değil de baba parası ile gezmekten bıkan yok galiba bu maaşa burun kıvıranlar arasında ? peder nasıl olsa yattığınız yerden birkaç bin atıyor her halde cebinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 karnimiz tok, sirtimiz pek allaha sukur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 küheylan said: çok sakat var. engelsiz bir yaşama merhaba deme umudu ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar