Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2500 tl'ye çalışmam deyip işsiz gezmek

odullusoru

Öne çıkan mesajlar

2500'e işe girer bir yandanda iş aramaya devam ederim çaktırmadan. Bu arada 2500 e hayır deyip aylarca işsiz kalan çok gördüm üzücü bir görüntü oluyor.

İnsan çalışmayıp evde oturunca rahata alışıyor ve iş aramayı flnda bırakabiliyor. O yüzden tehlikeli birşey işsiz kalmak.
Sosyal ağlarda paylaş

lan 2000 tl maaş alıyorum izmirde şu an tabiki yetmiyor.Zaten işe girerken basamak olsun die girdim. ama ciddi ciddi Teknik Personele (mimar müyendis) 2500 TL çok diyen ve 1000-1500 e çalıştırırım diyen dümbük var piyasada. Karşılığıda o 1000-1500 verdikleri adamlar tarafından borusan hizmeti olara giriyor. adam hesap ederken geçiriyor %10-20 statiği al sana gitti 1000m2 inşaatta 5 ton demir. kaba hesapla 6500TL. O yüzden ucuza işçi çalıştırsın bu dümbükler nasılsa giriyor bir taraftan.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

2600 civarı TAI'de işe başlyuan müh. tnıdığım var lan. 60k'Lık araba taksitine girdi o bitince eve girecek herif. bankalar hiç zorluk çıkarmıyor kredi verirken işten atılma riski diğer özel sektör şirketlerine göre çok çok az old. için. ofiste birini doğramadıkça işten atmazlar demişti.

Ama Ankara ora. Ankarada 2600 e rahat edersin tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...