balon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 2500 iyi para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 2500 lira iyi parada 500'den fazla biriktiremezsin ayda. buda demek oluyor 60 yaşına kadar haftada 5 gün, günde 12 saatin ölü zaman, sadece yaşamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 her akşam yemek sepetinden yersen birikmez 500, asgari ücretle ev geçindiren var bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 part time sa iyi yoksa geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 öğlenle birlikte kurtarmaz ama 15 tlye bir öğün adam gibi yemke yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 2 evin biri kirada, 2 araban biri eşinin, eşininde 2500tl maaşı varsa 2500 tl ye 2 yıl sonra artma koşuluyla günde 8 saat çalışılır mühendis olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 2500'e işe girer bir yandanda iş aramaya devam ederim çaktırmadan. Bu arada 2500 e hayır deyip aylarca işsiz kalan çok gördüm üzücü bir görüntü oluyor. İnsan çalışmayıp evde oturunca rahata alışıyor ve iş aramayı flnda bırakabiliyor. O yüzden tehlikeli birşey işsiz kalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Pasta said: part time sa iyi yoksa geç ahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 lan 2000 tl maaş alıyorum izmirde şu an tabiki yetmiyor.Zaten işe girerken basamak olsun die girdim. ama ciddi ciddi Teknik Personele (mimar müyendis) 2500 TL çok diyen ve 1000-1500 e çalıştırırım diyen dümbük var piyasada. Karşılığıda o 1000-1500 verdikleri adamlar tarafından borusan hizmeti olara giriyor. adam hesap ederken geçiriyor %10-20 statiği al sana gitti 1000m2 inşaatta 5 ton demir. kaba hesapla 6500TL. O yüzden ucuza işçi çalıştırsın bu dümbükler nasılsa giriyor bir taraftan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Sparkcaster said: her akşam yemek sepetinden yersen birikmez 500, asgari ücretle ev geçindiren var bu ülkede ben mühendis halimle ev almadan evlenmeyi düşünemezken asgari ücretle ev geçindirenin derdi his problem amigos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Valla daha çok para kazanacağınız başka bir alan yoksa 2500 iyidir. "Bu paraya çalışmam" diyenlerin eğitim durumlarını, mevcut okuduğu-çalıştığı yerde ne derece başarılı olduklarını merak ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 @Joker, evlensen ev alman kolaylaşır muhtemelen, çünkü eve 2x maaş girecek eğer Arzu teyzenin müthiş su böreği yapan kızı Ezgi'yle evlenmeyeceksen. Evde 2 kişi yaşarken masraflar 2'ye katlanmıyor. Daha çok para kalıyor kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 evlendiğin kızda mühendis ise olabilir ama asgari ücretli çalışanın mühendis kız bulacağını pek sanmıyorum. en iyi ihtimal temizlikçi hacerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bu nasıl aşağılama yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Ben senin için söylediydim, ev almadan evlenmek istemiyorum demişsin ya. Zaten asgeri ücretle çalışıp ailesini geçindirmeye çalışan insanlar çoluk çocuk bir sürü ek iş yapmak zorundalar yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 lan çüş başlığı gördüm ayda 1000 lira kazansam dünyanın en rahat adamı olurum diyordum. millet 2500 25000 falan diyor. siz pariste falan mı yaşıyonuz yada izmirde her şey ucuz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Artariel said: lan çüş başlığı gördüm ayda 1000 lira kazansam dünyanın en rahat adamı olurum diyordum. millet 2500 25000 falan diyor. siz pariste falan mı yaşıyonuz yada izmirde her şey ucuz mu ? yok. onların çoğu çok zenginim ayağına karı kaldırmaya çalışan ezik güruh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 beni yakaladı siz kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 throine said: 2600 civarı TAI'de işe başlyuan müh. tnıdığım var lan. 60k'Lık araba taksitine girdi o bitince eve girecek herif. bankalar hiç zorluk çıkarmıyor kredi verirken işten atılma riski diğer özel sektör şirketlerine göre çok çok az old. için. ofiste birini doğramadıkça işten atmazlar demişti. Ama Ankara ora. Ankarada 2600 e rahat edersin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 pasta seni unutmayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bugun memur da alıyor o kadra parayı ama şaka gibi 30-40 sene aynı parayı yaşamak için fazlasıyla yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 işin kötü kısmı yaşamak için yeterli olması. ilk çağdayız hala yaşamaya çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ayda 2500 lira maas ile is bulup calismamak tuzu kuruluktur. Baska bir sey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi hepiniz no-lifersınız çalışma kültürünüz yok, iş bulma derdiniz yok.çalışıyorum diyeniniz de tatava.çalışmam diyenler bile arasokakta amcasına çıraklık yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar