nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 aquila said: ahah adam lvl kasarken dps hesabi yapiyo. ya dps seçip de dps meter'da son sırada olunca bok gibi oynuyosun diyolar ama, o laf içime oturdu bi kere sdfsdf
Ershut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 BabacumMostors said: hemen bırak (tu)
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Yeni konu açmadan buradan sorayım dedim.umarım sorun olmaz :)Arkadaşlar elimde heirloom axe Arcanite Ripper var ve aynı zamanda 2 adet honor ile alınan one hand heirloomlar var.Ne yazıkki iki tane one hand aynı anda kullanılamıyor unique equip olduğu için.O yüzden DW frost hevesim kursağımda kaldı.Gerçi yanına bir adet one hand bulunur sorun değil.Ben sadece bilgi olsun diye yazdım bunları belki tavsiye de bulunurken bir bakış açısı sağlar sizlere. Şimdi asıl mesele hangi talent ağacına yönelmeliyim level kasarken.Bir ara Blood DK ile LvL 70 e kadar kasmıştım ancak şimdi main charımın olduğu server da kasacağım için baştan açıyorum DK karakterini.Blood fena değildi kesinlikle ölmüyorsun grup questlerini yapıyorsun tek başına ancak dps açısından sevmemiştim.Unholy mi yoksa DW frost mu lvl kasmak adına daha verimlidir.Yoksa 2H Frost mu ? Çok gördüm 2H Frost lvl kasan benim oynadığım zamanlarda yoktu hiç.Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 dual frost iyi diye biliyorum gayet dmg iyi ama blood bilmiyorum ben DK oynarken blood dps frost tank ağacı idi hehe
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Ne farketcek abi, vuruyorsun ölüyor zaten moblar. Hangisi daha keyifli geliyorsa onunla oyna.
Öne çıkan mesajlar